Išči

AUX audio splitter 3,5 mm jack kabel UGREEN AV123, 25 cm (bel)

ID: 20627781
3,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 20.01 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
AUX audio splitter 3,5 mm jack kabel UGREEN AV123, 25 cm (bel)

 

Avdio razdelilnik UGREEN AV123

Delite glasbo s prijatelji z avdio razdelilnikom UGREEN AV123. To je mogoče zaradi 3,5 mm priključka in 2 3,5 mm vrat. Izdelek je združljiv s številnimi napravami – vendar ne podpira mikrofonov. Odlična kakovost zvoka na Hi-Fi ravni vam bo omogočila nepozabno izkušnjo. Kabel je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zato ga odlikuje izjemna vzdržljivost.

Združljiv z večino naprav

Univerzalni razdelilnik UGREEN AV123 ima široko združljivost. Nanj lahko priključite 2 para različnih tipov slušalk, kot tudi večino zvočnikov, ki so na voljo na trgu. 3,5 mm priključek pa se prilega telefonom, tablicam, računalnikom ali prenosnikom. Med drugim podpira operacijska sistema Android in iOS.

Odlična kakovost prenosa

Bakrena žica zagotavlja še boljšo kakovost zvoka in takojšen, stabilen prenos. Za njegovo zanesljivost so zaslužni tudi pozlačeni konektorji - odpravlja težave, povezane z izgubo signala ali zakasnitvami. Tako lahko uživate v svojih najljubših skladbah, kadar koli želite.

Pripravite se na pravo glasbeno pojedino

Razdelilnik je zasnovan tako, da zagotavlja zvok na najvišji ravni. Pozabite na hrup, nadležno pokanje in brenčanje. UGREEN AV123 vam bo zagotovil kristalno čist, naraven zvok. Ponovno boste odkrili svoje najljubše pesmi in se navdušili nad njihovo lepoto.

Neverjetno trpežna

Izdelek odlikuje tudi izjemno robustna konstrukcija. Pokrov kabla je izdelan iz okolju prijazne PVC plastike. Zaradi tega je neverjetno vzdržljiv, prilagodljiv in odporen na poškodbe, kot so praske ali upogibi. Konektorji so zaščiteni z ojačanim pokrovom, tako da vam lahko služijo še dlje.

Udobje uporabe

Kabel je tudi lahek, priročen in priročen za uporabo. Z lahkoto ga pospravite v torbico ali nahrbtnik. Tako ga lahko vzamete kamorkoli greste. Kljub robustni zasnovi je konektor tako tanek, da ga enostavno povežete s svojim pametnim telefonom – sploh ga ni treba vzeti iz etuija!

Znamka UGREEN
Model AV134/AV123
Priključek 3,5 mm
Vmesnik Pozlačeno
Dirigent baker
Nastanitev ABS/aluminij
Premaz TPE
Dolžina 25 cm
Premer kabla 3 mm
Kompatibilnost Naprave s 3,5 mm priključki
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Thu, 02 May 2024 10:44:23 GMT