VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in priborAUX kabel, kotni moški-moški mini jack kabel, 3 m, črn

AUX kabel, kotni moški-moški mini jack kabel, 3 m, črn

ID: 21090367
18,11 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
AUX kabel, kotni moški-moški mini jack kabel, 3 m, črn

 

Koda izdelka: 1018493

Wozinsky kotni AUX kabel (moški-moški), 3 m dolg - črn

Vam je mar za udobje med poslušanjem glasbe ali gledanjem filmov? Spoznajte Wozinsky AUX kabel, ki ima kotno zasnovo. Ta oblika vam bo omogočila priključitev vtiča na vse sprejemnike zvoka – tudi tiste, ki so postavljeni ob steno. Kabel AUX pod kotom je popolnoma združljiv z večino pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, slušalk, prenosnikov in stereo naprav. Njegovi pozlačeni vtiči zagotavljajo čisto kakovost zvoka, mehak pokrov pa ščiti pred mehanskimi poškodbami.

Kotni AUX kabel, ki poskrbi za vaše udobje

Vas zanima AUX kabel, ki ga lahko priključite na avtoradio, stereo napravo, postavljeno ob steno ali na telefon z ohišjem? Izberite kotno zasnovo - enako kot Wozinsky AUX kabel. Eden čepkov je raven, drugi pa upognjen pod kotom 90 stopinj. Zahvaljujoč temu lahko nagnjen AUX kabel povežete z napravami, nameščenimi tako, da ostane zelo malo prostora za vtič. Kotni kabel je tudi odlična rešitev za uporabnike telefonov, ki radi igrajo mobilne igre. Štrleči čep ne bo več v napoto.

Univerzalno združljiv poševni kabel AUX

Avdio kabel Wozinsky AUX lahko prenaša zvok med vsemi napravami, opremljenimi z mini vrati, kot je 3,5 mm. Sem spadajo telefoni, tablice, slušalke, prenosni računalniki, avtoradii, igralne konzole in zvočni sistemi. Vzdrževanje kabla je neverjetno preprosto. Samo povežite ga z oddajnikom in sprejemnikom za prenos zvočnega signala.

Kotni AUX kabel z mehkim pokrovom kabla

Zaradi gumijastega pokrova kabla AUX je ta hkrati trpežen in prilagodljiv. Ta oblika preprečuje upogibanje, zvijanje in nastajanje vozlov, ki jih je nemogoče razvezati. Wozinsky kabel odlikuje lahkotnost in vzdržljivost - za dolgo časa.

Čista kakovost zvoka

Kotni AUX kabel zagotavlja neslišen in kakovosten avdio signal. Vse zahvaljujoč pozlačenim čepkom iz 24-karatnega zlata. Ta plemeniti material zmanjšuje možne zvočne izgube na minimum. Z izbiro kabla Wozinsky ste lahko prepričani, da boste uživali v čistem zvoku.

Tri dolžine poševnega kabla Wozinsky AUX

Wozinsky kotni AUX kabel je na voljo v treh dolžinah: 1,5 metra, 2 metra in 3 metre. Tako lahko prosto povežete svoje naprave – ne glede na to, kako daleč je vaš zvočni vir. Ali uporabljate prenosnik na kavču ali telefon na zadnjem sedežu avtomobila? Izberite daljši kabel in uživajte v priročnosti!

Najpomembnejše lastnosti:
  • - Namestite ga lahko tudi na težko dostopne AUX vtičnice. Zasnova pod kotom 90 stopinj zagotavlja varno in udobno povezavo
  • - Omogoča predvajanje zvoka iz katere koli naprave s standardnim 3,5 mm priključkom mini jack. Kabel je združljiv s telefoni, tablicami in slušalkami
  • - Ne boji se nobene škode. Trpežna gumijasta prevleka ščiti kabel in s tem reši problem preloma kabla
  • – Zagotavlja čist, stereo zvok. Kabel iz čistega bakra in proti koroziji odporni 24K pozlačeni priključki odpravljajo izgubo signala
  • – Priročno lahko povežete dve napravi – tudi tisti, ki sta med seboj oddaljeni. Kabel je na voljo v treh dolžinah

Specifikacija:
  • - Znamka: Wozinsky
  • - Model: kotni AUX kabel (mini jack moški - mini jack moški)
  • - Dolžina: 3 m
  • - Barva: črna

Komplet vsebuje:
  • - AUX kabel, kotni moški-moški mini jack kabel, 3 m, črn
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 04:00:38 GMT