VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereAvto kamereAvto kamera DDPAI Mini 3 32GB UHD 2k 30fps WIFI

Avto kamera DDPAI Mini 3 32GB UHD 2k 30fps WIFI

ID: 20523816
123,62 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Avto kamera DDPAI Mini 3 snema video v ločljivosti 1600p in zahvaljujoč zasučni zasnovi lahko snema z več vidikov. Vgrajen Wi-Fi omogoča hitro in zanesljivo povezavo, pomnilnik eMMC5.1 pa omogoča hitro shranjevanje in branje podatkov.

 

Fantastična kakovost slike

Tehnologija WDR, zmožnost snemanja HD videa 2688x1944 in fotografij 1600p, velika zaslonka F1.8 in kar 5 milijonov slikovnih pik skupaj dajejo DDPAI Mini 3 vrhunsko kakovost slike, ki vas bo navdušila z ostrino, bogatimi podrobnostmi, in živahnimi barvami - tako pri svetli kot temni osvetlitvi. Še več, format prikaza 16:9 je bolj naraven in prijeten za oko. Za tako odlične zmogljivosti fotoaparata sta med drugim odgovorna senzor OV05A10 in 2-jedrni procesor Cortex A17 + Cortex A7 podjetja HiSilicon.

Varno shranjevanje posnetega materiala

Poslovite se od težav z združljivostjo kartic TF ali pomanjkanja prostora za shranjevanje. Zahvaljujoč inovativnim tehnološkim rešitvam bodo ostali le v neprijetnem spominu. Pomnilnik eMMC5.1 je vgrajen neposredno v napravo, kar zagotavlja hitrejše in varnejše delovanje. Omogoča vam shranjevanje in branje podatkov do 5500-krat s hitrostjo do 100MB/s. Tako ste lahko prepričani, da ne boste izgubili pomembnega posnetka, ko to najmanj pričakujete.

Dodatne funkcije - zanesljivo delovanje

Snemalnik DDPAI Mini 3 vas nikoli ne bo razočaral! Naprava je opremljena z naprednim senzorjem gravitacije, ki omogoča samodejno zaščito posnetka - na primer pred nesrečo. Tako vam ne grozi izguba najpomembnejšega videoposnetka. Obstaja tudi funkcija 24-urnega nadzora parkiranja. Na ta način lahko kamera posname vsakogar, ki poskuša poškodovati vaš avto.

Opomba: za uporabo 24-urnega nadzora parkiranja je potreben dodaten kabelski komplet, ki ga je treba kupiti posebej.

Brezžični gumb - daljinsko upravljanje kamere

To še ni konec vaših možnosti! V škatli boste našli daljinski gumb tretje generacije, s katerim lahko brezžično upravljate s kamero in posnamete vse, kar pritegne vašo pozornost. S to zmožnostjo lahko takoj posnamete fotografijo ali videoposnetek, dolg približno 10 sekund. Se je na cesti zgodilo kaj pomembnega? Ali pa ste na svojem potovanju ujeli osupljiv razgled? Z DDPAI ne boste nikoli več zamudili priložnosti, da ujamete osupljiv trenutek!

Nagrajen dizajn

Kar loči DDPAI Mini 3, je sodoben, nemški Red Dot in iF nagrajen, skrbno premišljen dizajn. Ta majhna, elegantna kamera bo odlično dopolnila notranjost vašega avtomobila. Je vrtljiv za 360 ° - omogoča snemanje dogajanja na cesti in v vozilu. Prav tako vas nič ne ovira, da med potjo naredite fantastičen selfi!

Praktična aplikacija in brezhibna povezava Wi-Fi

Izkoristite moč aplikacije DDPAI. Spremenite nastavitve kamere, predvajajte in urejajte narejene posnetke, nato jih shranite v telefon ali delite na družbenih omrežjih. Vgrajen Wi-Fi DVR vam omogoča hitro, varno in brezplačno povezavo s pametnim telefonom. Zakaj ga izbrati? Če posnetke shranite v pomnilnik telefona, ne samo da dobite priročen dostop do njih v vsaki situaciji, temveč se tudi izognete njihovi izgubi.

V škatli

  • Armaturna kamera Mini 3
  • Nosilec
  • Oddaljeni posnetek
  • USB avto polnilec
  • Napajalni kabel 3,5 m
  • Orodje za namestitev
  • 3M lepilo za posnetek na daljavo
  • Nosilec 3M lepilo
  • Navodila za uporabo

Specifikacije

Blagovna znamka DDPAI
Model Mini 3
Senzor slike CMOS 5MP
Kodek H.264
Ločljivost kamere 1600p, 30FPS
Objektiv 6-slojni, stekleni, infrardeči filter, 140° širokokotno, F1.8 zaslonka
Wi-Fi Modul 2.4GHz
Spomin Vgrajen pomnilnik eMMC , snemanje v zanki
Video izhod Brezžični
Kompatibilnost Android, iOS
Ločljivost videa 2688x1944
Ločljivost slike 1600p
RAM spomin 1GB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Mon, 29 Apr 2024 10:24:49 GMT