VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereAvto kamereAvto kamera DDPAI Mini Full HD 1080p 30fps

Avto kamera DDPAI Mini Full HD 1080p 30fps

ID: 20523817
60,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Na voljo še 1 ponudba od 61.50 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Avto kamera DDPAI Mini je opremljena z vrtljivim objektivom, ki vam omogoča snemanje z več zornih kotov. Naprava snema video v ločljivosti Full HD, posnete posnetke pa lahko predvajate, urejate in celo delite z aplikacijo. Vgrajen Wi-Fi omogoča priročno in hitro povezavo.

 

Snema videoposnetke visoke ločljivosti

Kamera zagotavlja odlično kakovost slike. Lahko snema video posnetke 1080p/30FPS in podpira tudi snemanje z zanko. Naprava je združljiva s pomnilniško kartico TF z največjo kapaciteto 128 GB. Tako lahko shranite zajete posnetke, in se nanje vrnete, ko jih potrebujete.

Popolnoma premišljen dizajn - funkcionalnost in slog

DDPAI Mini s svojim vrtljivim objektivom in veliko zaslonko natančno ujame dogajanje na cesti in v notranjosti avtomobila. Toda s temi prednosti pametne zasnove fotoaparata še ni konec. Zaradi svoje kompaktne velikosti in elegantnega sodobnega dizajna je popoln dodatek vašemu vozilu. Poleg tega so vrata mikro USB nameščena na nosilec in ne na sam snemalnik, kar je rešilo problem vpadljivega, ne preveč estetskega ožičenja.

Poskrbite za optimalno kakovost slike

Kaj še zagotavlja, da DDPAI Mini snema videe tako dobre kakovosti? Kamera je opremljena z industrijskim čipom za spremljanje Hisilicon, ki omogoča optimizacijo slike v različnih svetlobnih pogojih. Redno se izdajajo tudi nove različice programske opreme. Poskrbite, da bo vaša strojna oprema posodobljena, da boste lahko uživali v vedno boljši kakovosti videov!

Hitrost in zanesljivost Wi-Fi povezanosti

Aplikacija DDPAI vam ponuja številne načine za upravljanje nastavitev DVR in zajetih posnetkov. Seznanjanje naprav je pravljično enostavno in hitro; za to je odgovoren vgrajen Wi-Fi. Ni vam treba več neskončno čakati na povezavo ali zapravljati mobilnih podatkov med prenosom videa. Samo svobodno prilagodite parametre iz telefona in ne rabite skrbite za nič drugega!

Brskajte, shranjujte, urejajte in delite posneto vsebino

Pridobite udoben dostop do narejenih posnetkov. Aplikacija vam med drugim omogoča oddajanje videa v živo in predvajanje vaših videoposnetkov. Če želite, jih lahko shranite tudi v telefon – ni vam treba več uporabljati kartice SD ali računalnika. DDPAI omogoča tudi urejanje vaših posnetkov! Uporabite aplikacijo za dodajanje filtrov, okvirjev ali podnapisov. Ko končate z urejanjem zgodovine potovanj, jo lahko takoj delite v družabnih medijih, kot so Facebook, Twitter, Instagram ali YouTube.

Dodatne funkcije - veliko uporab

DDPAI Mini se izkaže za zanesljivega v številnih različnih scenarijih. Vgrajeni merilnik pospeška zazna gibanje in omogoča samodejno zaščito fotografij in posnetkov v primeru trka – preko aplikacije lahko prilagodite njegovo občutljivost. Na voljo sta tudi nadzor parkiranja in funkcije časovnega zamika.

Celoten komplet za zahtevne uporabnike

V škatli ne boste našli le fotoaparata, temveč tudi več praktičnih dodatkov. Samolepilni nosilec omogoča priročno in varno namestitev DDPAI Mini. Avtomobilski polnilnik je opremljen z 2 priključkoma USB – tako lahko hkrati polnite snemalnik in pametni telefon. 3,5 m kabel vam bo pa zagotovil potrebno svobodo in udobje uporabe.

V škatli

  • DDPAI Mini kamera na armaturni plošči
  • Avto polnilec
  • Napajalni kabel
  • 3M nalepke
  • Montažni nosilec
  • Navodila za uporabo

Specification

Blagovna znamka DDPAI
Model Mini
Ločljivost kamere 1920x1080 (full HD), 30FPS
Objektiv Širokokotni 140°, 6-slojni, stekleni, F2.2 zaslonka
Merilnik pospeška 3-osni
Kompatibilne pomnilniške karitce Micro SD 10-128GB (ni priložena)
GPS Brez
Wi-Fi modul 2.4GHz
Video izhod Brezžični
Kompatibilni sistemi Android, iOS
Slikovni senzor CMOS Exmor 2MP
RAM spomin 512MB
Procesor Hisilicon Hi3516
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Sat, 04 May 2024 13:53:56 GMT