VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiAvtomobilsko držalo z indukcijskim polnilcem Mcdodo CH-7620 (črno)

Avtomobilsko držalo z indukcijskim polnilcem Mcdodo CH-7620 (črno)

ID: 20627998
27,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Avtomobilsko držalo z indukcijskim polnilcem Mcdodo CH-7620 (črno)

 

Avtopolnilec Mcdodo Space Series 15 W

McDodo CH-762 je brezžični avtomobilski polnilec s hitrim polnjenjem z vgrajenim prepoznavanjem pametnega telefona in nizom ogledal za odvajanje odvečne toplote. Ima številne varnostne funkcije, s katerimi je vaša naprava popolnoma varna. Polnilec ima dve možnosti pritrditve, tako da ga lahko enostavno namestite, kjer vam je najbolj udobno. Ustreza svetovnim standardom za polnilnike tipa QI, zato je popolnoma kompatibilen s telefoni znanih proizvajalcev.

Poskrbel bo za vaš telefon

Polnilnik ima pametno zaponko z vgrajenim baterijskim kondenzatorjem, tako da takoj, ko ga vklopite, se kraki držala odprejo, da varno priključite vaš telefon, nato pa se takoj napolni. Še več, ko ugasnete motor, bo CH-762 ustrezno zapiskal, tako da vam ni treba skrbeti, da boste ob izstopu iz avtomobila pozabili vzeti s seboj telefon.

Več varnostnih funkcij

McDodo CH-7620 ima izboljšano integrirano zrcalno ploščo, ki učinkovito odvaja toploto in preprečuje pregrevanje vašega telefona. Ima zaščito pred pregrevanjem, kratkim stikom, prevelikim tokom, prenapolnjenostjo in prepoznava tudi druge elemente.

Enostavna namestitev

Naprava ponuja dva načina pritrditve. Zahvaljujoč univerzalnemu pritrdilnemu elementu ga lahko preprosto namestite v večino standardnih zračnikov ali na pilotsko kabino s priseskom. Stabilni nosilci bodo obdržali vaš telefon na mestu tudi na slabih cestah, vrtljiva roka pa vam bo omogočila svobodo pri nameščanju zaslona med vožnjo.

Jasen zaslon

Plošča vam jasno pove, v katerem načinu je polnilec. Ko je polnilec vklopljen, se na plošči prikaže bel logotip, ki omogoča preprosto priključitev telefona tudi v temi. Rdeča lučka prikazuje stanje pripravljenosti, modra lučka pomeni, da se vaš telefon polni, medtem ko lučka ne kaže, da je naprava izklopljena. Polnilnik McDodo ima dodano zaščito, tako da se naprava samodejno izklopi, če zazna drug predmet.

Brezžično, takojšnje polnjenje

Ni vam treba skrbeti, da bi se vaš telefon na dolgem potovanju izpraznil. Polnilec CH-7620 bo vaš telefon napolnil do 50% v eni uri. Z močjo 5/7,5/10/15 deluje z blagovnimi znamkami pametnih telefonov Apple, Samsung, Huawei itd. Ima vhod Type-C, zaradi česar je združljiv z večino razpoložljivih polnilnikov.

Komplet vključuje:

  • Polnilna postaja
  • Montažni nosilec za montažo na prezračevalno rešetko
  • Prisesek za montažo na pilotsko kabino
  • Kabel USB v USB-C
Proizvajalec McDodo
Ime Brezžični avtomobilski polnilec
Model CH-7620
Material ognjevarni ABS + PC
Vhodna moč 5V,2A/9V,2A/12V,2A
Izhodna moč maks. 15 W (podpira 10 W/7,5 W/5 W)
Vnos Tip-C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Mon, 29 Apr 2024 03:46:27 GMT