Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefonePrenosne baterije, polnilniki in kabliAvtopolnilec UGREEN CD252 z dvema vtičnicama za vžigalnik, USB + USB-C, 120W (siv)

Avtopolnilec UGREEN CD252 z dvema vtičnicama za vžigalnik, USB + USB-C, 120W (siv)

ID: 20633188
10,20 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Avtopolnilec UGREEN CD252 z dvema vtičnicama za vžigalnik, USB + USB-C, 120W (siv)

 

Avtopolnilec UGREEN CD252 z dvema vtičnicama za vžigalnik

Zdaj lahko priročno polnite svoje naprave med potovanjem. Avtopolnilec UGREEN CD252 je opremljen z 2 priključkoma: USB-C in USB-A. Ima tudi dodatni razdelilnik vtičnic za cigaretni vžigalnik za priklop še več naprav. Podpira hitro polnjenje in zagotavlja varno uporabo. Zdaj lahko vsi potniki hkrati polnijo svoje pametne telefone – nikomur ni treba čakati, da pride na vrsto!

Hitro polnjenje

Ni vam več treba čakati v nedogled, da se vaše naprave napolnijo. Polnilnik UGREEN med drugim podpira hitro polnjenje PD 20W in Huawei Super Charge 22,5W. Če z njim napolnite iPhone 13 do 60 % in pametni telefon Huawei P40 do 64 %, potrebujete le približno 30 minut. Opomba: pri polnjenju z 2 priključkoma za polnilec hkrati je največja moč 24 W.

Idealen za vso družino

Polnilec je opremljen s praktičnim razdelilnikom z dvema vtičnicama za vžigalnik. Vsak od njegovih priključkov omogoča priklop avtomobilskega polnilnika z močjo do 96 W. Poleg tega 1 m dolg kabel pomeni, da lahko napravo udobno uporabljate tako spredaj kot zadaj v vozilu. Sedaj lahko preprosto vklopite svoj videorekorder, napolnite telefon in prižgete risanko na tablici – potovanja še nikoli niso bila tako prijetna!

Visoka moč

Nemoteno uporabljajte napravo po vaši izbiri. Polnilnik in razdelilnik UGREEN CD252 lahko zagotovita skupno moč do 216 W. To je dovolj, da lahko med drugim uporabljate avtomobilske polnilnike, ročne sesalnike, videorekorderje, tablice, pametne telefone in prenosne kompresorje. Opomba: razdelilnik vam omogoča priključitev avtomobilskega polnilnika, vendar ne more delovati kot polnilec.

Varen za uporabo

Ne skrbite za varnost avtomobilskega akumulatorja ali opreme, ki jo polnite. Polnilnik je med drugim opremljen z učinkovito zaščito pred kratkim stikom, prenapetostjo, pregrevanjem in prevelikim tokom. Izdelek ima vgrajen tudi čip, ki zazna priključene naprave in jim prilagodi tok. Še več, ko raven napolnjenosti doseže 80 %, se aktivira način kapanja, da zniža temperaturo in podaljša življenjsko dobo baterije.

Izboljšan dizajn

Polnilnik je izdelan iz trpežnih, ognjevarnih materialov. Zaradi tega je izjemno robusten. Odlikuje ga tudi učinkovito odvajanje toplote, kar poskrbi, da se tudi med hitrim polnjenjem ne bo pretirano segrel. Poleg tega je naprava zasnovana tako, da ob priklopu ostane trdno na mestu in ne pade ven. Ne boji se niti hitrostnih ovir, nenadnega zaviranja ali neravne ceste!

Široka združljivost

Kaj še naredi polnilec UGREEN CD252 tako vsestranskega? Naprava izstopa po široki združljivosti. Z lahkoto ga lahko uporabite v katerem koli 12V ali 24V vozilu. Družinski avto? Jeep? Kaj pa tovornjak? Ne glede na to, ali se odpravljate na dopust s svojimi najdražjimi ali vas čaka dolga pot s tovornjakom – z UGREEN boste svoje naprave skoraj vedno napolnili z lahkoto.

Znamka UGREEN
Ime Avtomobilski polnilec PD z dvojno razširitvijo
Model CD252-30886
Material PC, ki zavira gorenje
Vnos DC 12-24V
Izhod USB-C 5V/3A, 9V/2,2A, 12V/1,67A
Izhod USB-A 4,5 V / 5 A, 5 V / 4,5 A, 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 12 V / 1,5 A
Izhod USB-C + USB-A DC 5 V / 4,8 A (5 V / 2,4 A na vrata)
Izhodna moč razširitvenih vrat 12V / 96W maks., 24V / 192W maks.
Skupna izhodna moč 12V / 120W, 24V / 216W maks.
Dolžina kabla 1m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
avto polnilec
Cached: Thu, 02 May 2024 01:10:29 GMT