VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

JBL BAR 1000 soundbar, hišni kino

ID: 20395554
1.149,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BAR 1000 JBL

Doživite filme, glasbo in igre z zvokom, ki vas postavi naravnost v središče dogajanja, zahvaljujoč 880 W skupne izhodne moči in gromkim basom iz 10-palčnega globokotonca. JBL Bar 1000 ima MultiBeam™ in štiri pogonske enote, ki vžigajo navzgor – dva v baru in dva v snemljivih prostorskih zvočnikih, ki se napajajo z baterijami – da vas zavijejo v sfero prostorskega zvoka Dolby Atmos® in DTS:X 3D s široko, prostorno zvočno kuliso brez potrebe po vleki dodatnih kablov. Nikoli ne boste zgrešili besedo z našo tehnologijo PureVoice, ki poskrbi, da je dialog jasen, tudi ko so drugi zvoki najglasnejši. Ko ste pripravljeni na glasbo, pretakajte svoj najljubši seznam predvajanja iz AirPlay, Alexa MRM in Chromecast built-in™ ter Počutili se bomo, kot da je skupina tam. Preživite čudovit večer, ne da bi zapustili dnevno sobo.

 

Pravi prostorski zvok Dolby Atmos®, DTS:X in MultiBeam™

Potopite se v 3D zvok gledališke kakovosti. JBL Bar 1000 z dvema gonilnikoma, ki se sprožita navzgor, v glavni vrstici in dvema dodatnima v snemljivih zvočnikih, zagotavlja pravi Dolby Atmos® in DTS:X skupaj z MultiBeam™ za izboljšano izkušnjo 3D prostorskega zvoka.

Pravi prostorski zvok s snemljivimi prostorskimi zvočniki

Uživajte v pravem prostorskem zvoku brez dodatnih žic in napajalnih priključkov. Preprosto postavite dva snemljiva prostorska zvočnika na baterije za seboj in prepustite se osupljivemu zvoku.

Vgrajen Wi-Fi z AirPlay, Alexa Multi-Room Music in Chromecast built-in™

Pripravite se na raziskovanje. Dostopajte do več kot 300 spletnih storitev pretakanja glasbe prek AirPlay, Alexa MRM in Chromecast built-in™. Uživajte v svoji najljubši zvočni vsebini, internetnem radiu in podcastih v visoki ločljivosti. Povezava Wi-Fi omogoča tudi samodejno posodabljanje programske opreme, tako da lahko vedno uživate v najnovejših funkcijah.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
USB priključek
da
Teža
3,7 g
Standard zvoka
Dolby Atmos
Daljinski upravljalnik
da
Brezžična povezava
da
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:19:01 GMT