Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBaseus Bowie H2 True Wireless Earphones Bluetooth 5.2 (sive)

Baseus Bowie H2 True Wireless Earphones Bluetooth 5.2 (sive)

ID: 20825636
159,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Bowie H2 True Wireless Earphones Bluetooth 5.2 (sive)

 

Bluetooth 5.2 brezžične slušalke Baseus Bowie H2 ANC (sive)

Iščete slušalke, ki vas bodo presenetile s svojim zvokom in hkrati udobne za uporabo? Baseus Bowie H2 bo popoln za vas! Navdušili vas bodo s svojim 3D zvokom, zahvaljujoč odpravljanju šumov pa se boste še bolj izgubili v svojih najljubših pesmih. Še več, lahko boste tudi udobno telefonirali. Dvignite svoje udobje na višjo raven z Bowie H2s!

Vrhunska kakovost zvoka

Se želite izgubiti v glasbi? Slušalke Baseus Bowie H2 vam bodo zahvaljujoč najnovejši tehnologiji zagotovile nepozabno 3D zvočno izkušnjo. Še več, ultratanke in nestandardne membrane ter 40-milimetrski gonilnik bodo poskrbeli, da bodo vaše najljubše pesmi zvenele še bolje kot prej.

Udoben za nošenje

Bowie H2 je bil ustvarjen z mislijo na udobje, zato zagotavlja nizko zakasnitev. Še več, lahko povežete 2 napravi hkrati! Slušalke prav tako zagotavljajo jasen in oster zvok med telefonskimi klici, zahvaljujoč 4 vgrajenim mikrofonom.

Dodatna funkcija

Ni vam več treba skrbeti, da boste zamudili svoje najljubše pesmi. Slušalke Baseus so opremljene z dodatno funkcijo pavze. Ko jih imate na ušesih, vam bo glasba polepšala čas, ko pa jih snamete, se vklopi funkcija pavze in nikoli več ne boste zamudili svojih najljubših pesmi. Še več, z namensko aplikacijo boste razširili funkcijo svojih slušalk in jih tako naredili še bolj priročne za uporabo.

Brezžična povezava

Pozabite na nenehno zamotane kable! Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth 5.2 lahko uživate v priročni in takojšnji brezžični povezavi. Še več, ni vam treba skrbeti za morebitne motnje, saj je hiter in zelo stabilen.

Aktivno odpravljanje hrupa

Za popolno potopitev v vašo glasbo so slušalke Bowie H2 opremljene z aktivnim dušenjem hrupa do 40 dB. To zagotavlja, da vas noben hrup ne bo več motil. Ali raje poslušate, kaj se dogaja okoli vas? Izberite način Transparency, da nikoli več ne boste zamudili vprašanja sodelavca ali pomembne objave na letališču.

Dolg delovni čas

Slušalke Baseus vam bodo zagotovile dolg čas delovanja, zahvaljujoč funkciji nizke porabe energije. Z vključenim odpravljanjem hrupa je čas približno 27 ur, ko ga izklopite, pa se čas poveča na 33 ur! Poleg tega jih lahko napolnite v samo eni uri.

Izjemna kvaliteta

Baseus H2 niso samo funkcionalen pripomoček, ampak tudi izjemno kvaliteten. Izstopajo po premišljenih detajlih in izjemnem dizajnu. Še več, za še večje udobje imajo nastavljiv naglavni trak in ušesne školjke, ki so prav tako mehke na dotik. To zagotavlja, da bo njihova dolgotrajna uporaba še naprej zelo udobna.

Producent Baseus
Model Bowie H2
Material ABS + PC + Kovina
Brezžična različica V5.2
Delovna razdalja 10 m
Kapaciteta baterije 30 mAh / 1,11 Wh
Vmesnik za polnjenje Vrsta C
Čas polnjenja pribl. 1 uro
Čas predvajanja glasbe do 33 ur
Pogostost 20 Hz - 20 kHz
barva Siva
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
računalnik
Barva
siva
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 07 May 2024 04:00:56 GMT