Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKabliBaseus High Definition Series HDMI 2.1 kabel, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 1m (črn)

Baseus High Definition Series HDMI 2.1 kabel, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 1m (črn)

ID: 20605404
8,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 13.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus High Definition Series HDMI 2.1 kabel, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 1m (črn)

 

Baseus CAKGQ-J01 8K HDMI adapter

Adapter Baseus CAKGQ-J01 HDMI zagotavlja odlično video kakovost do 8K. Zahvaljujoč popolni sinhronizaciji zvoka in videa lahko udobno gledate svoje najljubše filme in serije. Uporaba najnovejšega standarda HDMI 2.1 je omogočila pasovno širino do 48 GB/s. Adapter podpira tudi dinamični HDR, kar zagotavlja fantastično jasnost slike in bogate podrobnosti.

Visoka ločljivost slike

Slike višje kakovosti so na dosegu roke. Adapter CAKGQ-J01 zagotavlja ločljivosti do 8K pri 60Hz. Podpira tudi 4K/120Hz in 2K/144Hz. Združljiv je ne samo s HDMI 2.1, ampak tudi s prejšnjimi standardi. Zato ga lahko uporabljate na več načinov in ga preprosto povežete z različnimi vrstami naprav.

Opazili boste vsako podrobnost

Izdelek podpira dinamični HDR, kar pomeni, da odlično reproducira barve in zagotavlja še bolj podrobno sliko. Tako lahko z uporabo adapterja vedno uživate v odlični kakovosti. Oglejte si fotografije s počitnic, priredite filmski večer ali celo udobno delajte na velikem zaslonu. Baseus vam bo zagotovil slike, ki navdušijo z visoko ločljivostjo, številnimi podrobnostmi in naravnimi, živimi barvami.

Ustvarite kino v svojem domu

Zakaj je adapter Baseus tako dober za gledanje filmov? Zagotavlja popolno sinhronizacijo slike in zvoka. Tako se lahko še bolj potopite v svet, ki ga je ustvaril vaš najljubši režiser. Organizirajte nočni filmski maraton zase in za svoje prijatelje ali ustvarite zasebni domači kino za udobno gledanje novih epizod serije, ki povzroča odvisnost.

Dolgo vam bo služil

Adapter je tudi presenetljivo odporen na obrabo in vzdržljiv. Pozlačeni konektorji so izjemno odporni na obrabo in oksidacijo, zato vam bo dobro služil tudi po številnih uporabah. Vzdržljiva PVC pletenica ščiti pocinkan bakren kabel. Zahvaljujoč temu je adapter odporen na upogibanje in nenamerno trzanje. Uspešno ga lahko uporabljate vsakodnevno, brez skrbi, da bi se hitro poškodoval.

Znamka Baseus
Ime Adapterski kabel serije HDMI 8K v HDMI 8K
Model CAKGQ-J01
HDMI različica 2.1
barva Črna
Dolžina kabla 1m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 09:32:50 GMT