VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciBaseus Lite Series Hub 6w1 USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C PD + HDMI + SD/TF (bel)

Baseus Lite Series Hub 6w1 USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C PD + HDMI + SD/TF (bel)

ID: 20776950
28,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 39.98 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Lite Series Hub 6w1 USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C PD + HDMI + SD/TF (bel)

 

Baseus Lite Series 6-in-1 Hub

Ali ima vaša naprava premalo vrat? To težavo bo rešilo Baseusovo vozlišče 6 v 1. WKQX050102 je opremljen z vrati USB, USB-C (PD), HDMI in režo za kartico TF/SD. Ponuja visoko hitrost prenosa podatkov 500 Mbps in 4K video. Združljiv je z najrazličnejšimi napravami, poseben gumb pa vam bo omogočil zaustavitev prikaza zaslona z enim klikom.

Prikažite sliko v HD kakovosti

Poslovni sestanek, predavanje na fakulteti – v teh in podobnih situacijah vam bo Baseus hub prišel prav. Naprava omogoča prikaz visokokakovostne slike 4K pri 30 Hz. To vam omogoča prikaz predstavitev ali filmov na večjem zaslonu. Še več, zaradi zasebnosti je hub opremljen z gumbom, s katerim lahko izklopite zaslonski prikaz.

Hitro prenesite datoteke

Baseus hub je opremljen z 2 vhodoma USB 3.0 in vhodom USB-C (PD) s podporo za tehnologijo Power Delivery, zahvaljujoč kateri lahko prenašate datoteke na drugo napravo pri 500 Mbps ali hitro napolnite pametni telefon. Še več, naprava podpira združljivost za nazaj z USB 2.0, v tem primeru je hitrost prenosa 480 Mbps. Reža za kartico SD/TF vam bo omogočila prenos podatkov na drugo napravo pri 60 Mbps. Poleg tega je vgrajeni čip odgovoren za stabilen signal in pravilno delovanje naprave.

Izkoristite ves potencial svojega pametnega telefona

Naprava podpira tudi funkcijo OTG. To pomeni, da lahko z njim prikažete slike z združljivih pametnih telefonov na velikem zaslonu ali jih povežete s prenosnimi pogoni.

Široka združljivost

Zahvaljujoč plug & play vam ni treba skrbeti za težave pri povezovanju zvezdišča z vašo napravo. Poleg tega WKQX050102 deluje s sistemi, kot so Windows, iOS, Linux in Android. Nanj boste uspešno povezali naprave kot so prenosniki, tablice ali pametni telefoni.

Kompakten, robusten dizajn

Baseus hub odlikuje kompaktna oblika, zato ga lahko uspešno pospravite v nahrbtnik ali torbico. Poleg tega je ABS plastika odgovorna za vzdržljivost naprave, kabel, pleten s trpežnim materialom, pa zagotavlja odpornost proti obrabi. Še več, indikator z belo svetlobo vas bo obvestil, kdaj naprava deluje.

Vključeno:

  • Zvezdišče 6v1 s kablom USB-C
Proizvajalec Baseus
Model WKQX050102
barva Bela
Material ABS
Utež 45 g
Vhodna vrata USB-C
Delovna napetost 5 V
Delovni tok 400-2550 mA
Resolucija 4K pri 30 Hz HD
Vhodna vrata USB-C
Izhodna vrata USB-C (PD) USB 3.0 (združljivost nazaj z USB 2.0), SD/TF, HDMI
Hitrost prenosa 500 Mb/s (USB 3.0/USB-C), 480 Mb/s (USB 2.0), 60 Mb/s (SD/TF)
Kompatibilnost Prenosniki, tablice in pametni telefoni z USB-C priključkom
Podprti sistemi Windows, iOS, Linux, Android
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Mon, 29 Apr 2024 14:27:46 GMT