Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKabliBaseus Rapid Series 3-v-1 kabel USB-C za M+L+T 20W 1,5 m (zelen)

Baseus Rapid Series 3-v-1 kabel USB-C za M+L+T 20W 1,5 m (zelen)

ID: 20627364
27,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Rapid Series 3-v-1 kabel USB-C za M+L+T 20W 1,5 m (zelen)

 

Baseus Rapid Series 3-v-1 podatkovni kabel za hitro polnjenje

Zdaj lahko priročno polnite do 3 naprave hkrati. USB-C v USB-C, Lightning in mikro USB kabel blagovne znamke Baseus boste našli uporabo ne le doma, ampak tudi v avtu, na primer. Podpira hitro polnjenje PD 20W in 18W, omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps (samo na Lightning konektorju). Je tudi izjemno robusten in vzdržljiv – dolgo vam bo dobro služil.

Polnite do 3 naprave hkrati

Nič več čakanja, da se ena naprava napolni, preden priključite drugo! Baseus kabel je opremljen s 3 konektorji, ki omogočajo napajanje 3 različnih naprav hkrati. Lightning vam bo omogočil polnjenje vašega iPhone-a, USB-C ustreza številnim modelom pametnih telefonov Xiaomi ali Huawei, mikro USB pa bo dobro deloval za starejše telefone Android, powerbanke, majhne ventilatorje in luči.

Hitro napolni vaš iPhone

Kabel podpira hitro polnjenje PD 20W in 18W (na Lightning priključku). To pomeni, da lahko z njim napolnite svoj iPhone 8 ali novejši do 60 % v samo približno 30 minutah. To vam bo prihranilo čas! Priključek USB-C vam omogoča polnjenje izbranih naprav z do 3 A, mikro USB pa z do 2 A.

Hiter prenos podatkov

Ali pogosto prenašate datoteke med napravami? Ta praktičen kabel vam bo zagotovo prišel prav! Priključek Lightning omogoča ne samo polnjenje vaših naprav, temveč tudi prenos podatkov s hitrostjo do 480Mbps. Zahvaljujoč temu lahko v kratkem času kopirate vse potrebne fotografije, dokumente ali filme. Opomba: med prenosom datotek polnjenje vaših naprav ni mogoče.

Varno in učinkovito polnjenje

Uživajte ne le v hitrem, ampak tudi varnem polnjenju vaših naprav. Kabel je opremljen z naprednim čipom, ki inteligentno prepozna priključeno opremo in nato prilagodi napetost in tok, da ga zaščiti pred poškodbami. Še več, 5-žilni bakren kabel zagotavlja hitrejše polnjenje ob manjši porabi energije.

Trdna konstrukcija

Naj vas ne skrbi, da boste morali kabel hitro zamenjati z novim. Izdelek je izjemno trpežen. Najlonska pletenica ga ščiti pred puljenjem, trganjem in drugimi vrstami poškodb. Posebej oblikovani konektorji so izjemno vzdržljivi in niso nagnjeni k obrabi. Kabel je tudi zelo fleksibilen in odporen na upogibanje. Njegovo shranjevanje in transport olajša priloženi trak Velcro.

Znamka Baseus
Ime Podatkovni kabel za hitro polnjenje Rapid Series 3-v-1
Model CAMLT-SC06
Material Pleten iz aluminijeve zlitine + najlon
Vnos USB-C
Izhod Micro USB + Lightning + USB-C
Moč PD 20W, združljiv s PD 18W
Skupni izhod mikro USB + Lightning + USB-C 5V / 3,5A
Hitrost prenosa (priključek Lightning) Do 480Mbps
barva Zelena
Dolžina 1,5 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
zelena
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:57:27 GMT