VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaNotranja svetilaBaseus Smart Eye zložljiva namizna svetilka za polnjenje (siva)

Baseus Smart Eye zložljiva namizna svetilka za polnjenje (siva)

ID: 20628185
57,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Smart Eye zložljiva namizna svetilka za polnjenje (siva)

 

Namizna svetilka Baseus

Svetilka Baseus ima samodejno nastavljivo svetlost. Zaradi praktične zasnove svetilka osvetli več prostora, topla barva pa je prijetna za oko. Tako lahko ob njegovi svetlobi udobno berete knjige ali delate.

Inteligentna porazdelitev svetlobe

Svetilka ima inteligentne čipe, ki samodejno prilagodijo potrebno količino svetlobe. Če v prostoru ni dovolj svetlobe, bo DGZG-0G povečal svetlost za udobno delo. Po drugi strani pa bo svetilka zmanjšala količino svetlobe, če ste v dobro osvetljenem prostoru. Poleg tega ima svetilka funkcijo zapomnitve predhodno nastavljenega načina.

Praktično

Svetilka razporeja svetlobo v pravokotni obliki, zato bo le osvetlila vašo mizo. Barva svetlobe je podobna dnevni svetlobi in ne povzroča nelagodja vašim očem, tako da lahko udobno berete svojo najljubšo knjigo. Poleg tega vas lahko DGZG-0G spremlja tudi pri risanju. Barva svetlobe naredi barve vaših risb bolj žive. Svetilka ima tudi funkcijo vrtenja za 180°, tako da lahko njen kot prilagodite svojim potrebam.

Kompakten

Podstavek svetilke je majhen, zato ne bo zavzel veliko prostora na vaši mizi, zaradi minimalističnega dizajna pa bo edinstven okras sodobnega interierja. Svetilko lahko postavite tudi v svojo spalnico, pisarno itd. DGZG-0G ima zložljivo zasnovo, tako da jo zlahka pospravite v kovček in vzamete na potovanje. Svetilka je brezžična, tako da jo lahko uporabljate kjerkoli želite.

3 barvne temperature

Barvna temperatura svetilke se giblje od 3000K do 6000K, tako da lahko njeno barvo prilagodite svojim potrebam. Ko opravljate vsakodnevne dejavnosti, vam bo bela svetloba svetilke (6000K) dobro delovala. Ko želite brati knjigo, bo belo-rumena barva prava (4500K). Ko delate pred računalnikom, bo najbolj ugodna barva močna topla svetloba (3000K). Če želite prilagoditi barvno temperaturo žarnice, preprosto držite točko na zaslonu na dotik svetilke.

2200mAh baterija

Čas delovanja naprave je približno 13 ur (šibka svetloba) oziroma 3 ure (močna svetloba). Napravo lahko obnovite s kablom USB-C, ki je priložen v paketu.

Minimalističen dizajn

Svetilka ima 32 LED kroglic, ki enakomerno porazdelijo svetlobo. Na dnu svetilke je plošča na dotik, s katero lahko upravljate barvno temperaturo naprave. Trdno, nedrseče podnožje zagotavlja stabilnost, aluminijasto ohišje pa daje svetilki eleganten videz. Poleg tega je svetilka na voljo v beli in sivi barvi, tako da lahko vsak izbere nekaj zase.

Vsebina kompleta

  • Svetilka Baseus DGZG-0G
  • USB-C kabel za polnjenje
Proizvajalec Baseus
Model DGZG-0G
Material ABS + PC + aluminijeva zlitina
barva Siva
Vhodna napetost DC 5V
Nazivna moč 5 W (maks.)
Izvor svetlobe LED
Število LED kroglic 32 kosov
Indeks barvne reprodukcije Ra ≥95
Kapaciteta baterije 2200 mAh
Barvna temperatura 6000K - 4000K - 3000K
Delovna temperatura -10°C ~ 40°C
Utež 555 g
Čas polnjenja približno 3 ure
Čas delovanja 13 ur (pri šibki svetlobi), 3 ure (pri močni svetlobi)
Tehnične podrobnosti
Vrsta svetila
namizna luč
Notranja/zunanja uporaba
notranja
Cached: Sun, 28 Apr 2024 03:44:48 GMT