Išči

Baseus Superior Series kabel USB-C na USB-C, 100 W, 1 m (črn)

ID: 20627763
5,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 12.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Superior Series kabel USB-C na USB-C, 100 W, 1 m (črn)

 

Kabel za hitro polnjenje Baseus USB-C v USB-C CATYS-B01

Kabel Baseus USB-C v USB-C vam omogoča hitro polnjenje vaših naprav z močjo do 100 W. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps. Trpežen in odporen na poškodbe - služil vam bo dolgo časa. V kompletu boste našli tudi praktičen trak, ki olajša shranjevanje kabla in preprečuje zapletanje. Izdelek je združljiv z večino naprav, opremljenih z vrati USB-C.

Vašo opremo bo napolnil v trenutku

Izdelek podpira do 100 W moči, do 5 A toka in protokole za hitro polnjenje, kot sta FCP in QC3.0. To pomeni, da lahko takoj napolni vaš prenosnik ali pametni telefon in vam prihrani čas! Ni vam več treba neskončno čakati, da bo vaš telefon ponovno pripravljen za uporabo – z Baseusom traja le nekaj trenutkov. Kabel lahko uporabite tudi za polnjenje vaše konzole Nintendo Switch - trajalo bo le približno 2,5 ure!

Svoje datoteke boste kopirali v trenutku

Ta praktični kabel vam ne omogoča le hitrega polnjenja – omogoča tudi prenos datotek v hipu. Hitrost prenosa do 480Mbps bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja. 1 GB velik film lahko kopirate v samo 24 sekundah! S kablom lahko polnite telefon in hkrati prenašate podatke.

Za varnost vašega pametnega telefona

Z Baseusom vam ni treba skrbeti za vašo strojno opremo. Vgrajen pametni čip E-Marker s certifikatom USB-IF ga bo učinkovito zaščitil pred poškodbami. Kabel samodejno prilagaja tok in napetost med polnjenjem, da so vaše naprave varne.

Trdna, trpežna konstrukcija

Kabel je sestavljen iz 8 žic odebeljenega, pokositrenega bakra. Zaščiten je z ovojom iz trpežnega TPE. Zaradi tega je kabel odporen na upogibanje, zlom ali trganje. Mesto, ki je izjemno občutljivo na poškodbe - spoj med kablom in konektorjem, smo dodatno zaščitili. Še več, lupina ABS je izjemno odporna na obrabo.

Znamka Baseus
Ime Podatkovni kabel za hitro polnjenje serije Superior
Model CATYS-B01
Vrsta USB-C v USB-C
Material ABS + TPE
barva Črna
Moč 100 W maks
Hitrost prenosa Do 480Mbps
Dolžina 1m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Thu, 02 May 2024 00:56:22 GMT