VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtOstalo vrtno orodjeBencinski drobilnik vej GTS1300G novi tip

Bencinski drobilnik vej GTS1300G novi tip

ID: 21096967
3.556,97 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ekoteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Visoko zmogljivi drobilnik vej z bencinskim motorjem primeren za vrtno in profesionalno uporabo. Mehanizem sestavlja dvojno rezilo, z zmogljivostjo sekljanja vejevja do premera 10 cm. Nova verzija drobilnika GTS1300 podlega vsem varnostnim zahtevam gozdarskih strojev. Življenska doba rezila je podvojena, na izhodni odprtini pa lahko namestite tudi vrečo. Za samodejen vlek vejevja brez veliko potiskanja skrbi zanesljiv in nepogrešljiv motor GTE390 z močjo 13KM ter skrbno načrtovan rotor. Opcijsko sta na voljo vrtljivi izmet ter vlečni drog.

Vzdrževanje je enostavno saj rezilo lahko obračamo in tudi brusimo. Ustrezno napetost jermena nastavljamo z vijaki za pomik motorja. Ob zastoju enostavno, le s priloženim natičnim ključem z zunanje strani sprostimo boben brez vskršne potrebe po odpiranju in čiščenju notranjosti.
Prečno postavljeni noži omogočajo drobljenje vsakršnega lesa od vlažnega do suhega brez težav pa tudi ciprese. Drobilnik je dimenzij, da lahko gre skozi večino dvoriščih vrat opcijsko ga je mogoče tudi priklopiti na vrtni traktor.

 

Predstavitveni video najnovejše verzije GTS1300 za veje do 10cm. 

Video - drobilnik vej:

Cached: Fri, 17 May 2024 08:58:42 GMT