VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceBrezžična igralna mehanska tipkovnica BlitzWolf BW-KB0, rdeče stikalo, RGB (bela)

Brezžična igralna mehanska tipkovnica BlitzWolf BW-KB0, rdeče stikalo, RGB (bela)

ID: 20721020
84,02 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžična igralna mehanska tipkovnica BlitzWolf BW-KB0, rdeče stikalo, RGB (bela)

 

Brezžična igralna mehanska tipkovnica BlitzWolf BW-KB0, rdeče stikalo, RGB (bela)

Iščete tipkovnico, ki vam ne bo zavzela preveč prostora na mizi, hkrati pa vam bo dala prednost pri naslednjih igrah? Model Blitzwolf BW-KB0 bo prava izbira! Opremljen je z 61 tipkami s stikali OUTEMU Red, ki zagotavljajo gladko in zanesljivo delovanje. Ima tudi barvito RGB osvetlitev ozadja z 20 načini, med katerimi lahko izbirate. Omogoča programiranje gumbov in podpira 2 načina povezave – preko kabla ali brezžično.

Narejen za igričarje

Tipkovnico BW-KB0 odlikuje 60% razporeditev, kar pomeni, da je opremljena z 61 glavnimi tipkami. Ne bo zavzel preveč prostora na vaši mizi! Še več, izdelek kljub svoji kompaktni velikosti ponuja veliko zanimivih možnosti. Njegova mehanska stikala OUTEMU Red zagotavljajo hitre odzivne čase in zanesljivo delovanje – zdaj ste lahko prepričani, da bo vsak pritisk na tipko pravilno registriran. Z Blitzwolfom boste brez težav premagali svoje nasprotnike in podrli še en rekord!

Povezali ga boste na 2 načina

Tipkovnico je mogoče povezati na 2 načina. Če želite, uporabite priloženi kabel USB-C. Lahko pa se brezžično povežete s strojno opremo po vaši izbiri – prek Bluetooth 5.0. BW-KB0 je združljiv s prenosniki, tablicami in pametnimi telefoni z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS, Android in iOS. Možno je tudi združiti tipkovnico s 3 napravami hkrati in hitro preklapljati med njimi.

Barvita RGB osvetlitev ozadja

Ta edinstvena tipkovnica lahko tudi fantastično okrasi vašo mizo. Opremljen je z barvno RGB osvetlitvijo ozadja, katere slog lahko enostavno prilagodite svojim željam z izbiro do 20 razpoložljivih načinov. Prilagodite lahko tudi svetlost svetlobe in hitrost učinkov. Še več, obešene tipke dajejo tipkovnici še bolj zanimiv značaj.

Prilagodite ga svojim potrebam

Zdaj lahko tipkovnico preprosto prilagodite svojim potrebam in navadam. Model BW-KB0 vam omogoča zamenjavo stikal na mestu, tako da jih lahko nastavite tako, kot želite. Na voljo imate tudi namensko programsko opremo in notranji pomnilnik. To vam daje možnost programiranja vseh gumbov naprave. Spremenite lahko tudi funkcije FN, svetlobne učinke, makre in celo razporeditev tipkovnice. Olajšajte si igranje in pridobite še eno veliko zmago!

Izpopolnjen v vseh podrobnostih

Stavite na visoko kakovost izdelave in uživajte v udobju med naslednjim igranjem. Tipkovnica je opremljena s tipkami OEM, ki so prijetne na dotik in vam omogočajo udobno tipkanje ali igranje. BW-KB0 ima tudi čvrste in stabilne noge, tako da lahko prilagodite višino svojim potrebam. Poleg tega so oznake na tipkah zelo jasne, čitljive in odporne na obrabo.

Vključeno

  • Tipkovnica
  • kabel USB-C
  • Snemalnik tipkovnice
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Blitzwolf
Model BW-KB0
Vrsta Mehanski
barva Bela
Povezava Žično/brezžično
Vmesnik USB-C / Bluetooth 5.0
Število ključev 61
Stikala OUTEMU Rdeča
Osvetlitev ozadja RGB
Material ABS
Dimenzije 290 x 95 x 35 mm
Napajanje Polnilna baterija
Kapaciteta polnilne baterije 1900 mAh
Čas delovanja Pribl. 15 h
Čas polnjenja Pribl. 5 h
Kompatibilnost Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS
drugo 20 načinov osvetlitve ozadja, prilagodljivi načini osvetlitve ozadja, programabilni gumbi, lahko združi 3 naprave hkrati
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Mon, 29 Apr 2024 10:57:21 GMT