VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceBrezžična mehanska tipkovnica Delux KS200D 2.4G+BT

Brezžična mehanska tipkovnica Delux KS200D 2.4G+BT

ID: 20773756
42,92 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžična mehanska tipkovnica Delux KS200D 2.4G+BT

 

Brezžična mehanska tipkovnica Delux KS200D

Nizkoprofilna tipkovnica Delux KS200D je opremljena s 87 tipkami s stikali Outemu in omogoča programiranje makrov. Na računalnik ga lahko povežete ne samo s kablom USB-C, ampak tudi brezžično – preko Bluetooth ali 2.4G. Izstopa tudi po široki združljivosti in prilagodljivi osvetlitvi ozadja. Vzdržljiva baterija zagotavlja dolg čas delovanja, ergonomska oblika pa zagotavlja udobje.

Več možnosti povezovanja

Uživajte v skoraj neomejeni svobodi. Tipkovnica podpira 2.4G povezljivost in Bluetooth, kar omogoča seznanjanje z do 3 napravami. Če želite, ga lahko povežete tudi s priloženim kablom. Vse to omogoča povezavo KS200D s kar 5 napravami. Priročno preklapljanje med seznanjenimi napravami omogoča pripadajoča tipka - 2.4G, BT 1, BT 2 in BT 3.

Zasnovan za vaše udobje

Tipkovnica KS200D je nizkoprofilna in ima ergonomsko obliko, zato ne obremenjuje vaših zapestij in zagotavlja udobje. Opremljen je tudi z zložljivim stojalom, ki vam omogoča, da ga postavite pod kotom 7°. Tipke s stikali Outemu RED se zlahka podajo prstom, so zelo jasne ob pritisku in zagotavljajo gladko delovanje. Aluminijasto ohišje ni le zelo trpežno, ampak tudi izgleda zelo moderno in elegantno.

Široka združljivost

Izkusite, koliko vam lahko tipkovnica KS200D olajša delo. Izdelek je združljiv z najrazličnejšimi napravami, kot so prenosniki in računalniki. Popolnoma deluje z Windows in Mac OS. Ni vam več treba skrbeti za težave z združljivostjo!

Nastavljiva osvetlitev ozadja

Dodatna osvetlitev ozadja tipkovnici ne samo da daje eleganten in sodoben pridih, ampak tudi naredi tipke bolj vidne in olajša uporabo po temi. Če želite, lahko videz naprave prilagodite svojim navadam ali željam. Na voljo je do 20 načinov osvetlitve ozadja, prilagodite pa lahko tudi njeno svetlost in hitrost.

Še bolj učinkovito delo

Zdaj lahko naredite še več v krajšem času. Tipkovnica vam omogoča programiranje makrov, tako da jo lahko preprosto prilagodite svojim potrebam in avtomatizirate izbrane operacije. Opremljen je tudi s funkcijskimi in multimedijskimi gumbi, s katerimi lahko na primer hitro ustavite ali nadaljujete predvajanje, kopirate in prilepite. Še več, gumb v zgornjem levem kotu vam omogoča priročno prilagajanje svetlosti ali glasnosti osvetlitve ozadja.

Vzdržljiva baterija

Delajte, dokler potrebujete. Tipkovnica je opremljena z zmogljivo baterijo 2.000 mAh, ki ji omogoča neprekinjeno delovanje do 12 ur z enim polnjenjem (z vključeno osvetlitvijo). Napravo napolnite tako, da jo preprosto priključite na vir napajanja (na primer na vklopljen računalnik) s priloženim kablom USB-C. Informacije o stanju polnjenja vam bo zagotovil indikator v kotu tipkovnice.

Vključeno

  • Tipkovnica
  • kabel USB-C
  • Navodila za uporabo
Producent Delux
Model KS200D
Vrsta Mehanski
Število ključev 87 + 8
Material ABS
Stikala Outemu RDEČA
Delovni tok Do 350 mA
Napetost 5 V
Vrata za polnjenje USB-C
Dolžina kabla 1,6 m
Krmilnik ja
Kapaciteta baterije 2000 mAh
Kompatibilnost Windows 7/8/10, Mac OS
Dimenzije 359 x 149 x 31 mm
Povezava Bluetooth / 2.4G / žično
Utež 639,6 ±15 g
Osvetlitev ozadja ja
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
da
Namen uporabe
namizni računalnik
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Sun, 05 May 2024 16:37:29 GMT