VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceBrezžična mehanska tipkovnica Motospeed CK62 Bluetooth RGB (črna)

Brezžična mehanska tipkovnica Motospeed CK62 Bluetooth RGB (črna)

ID: 20773753
55,56 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžična mehanska tipkovnica Motospeed CK62 Bluetooth RGB (črna)

 

Mehanska tipkovnica Motospeed CK62

Motospeed CK62 je tipkovnica z 61 tipkami brez številske in puščičnih tipk. Zaradi svoje majhnosti je izredno priročen – vzamete ga lahko s seboj tako rekoč kamor koli želite. Njegova brezžična povezljivost Bluetooth in široka združljivost vam dajeta skoraj neomejeno svobodo. Osvetlitev ozadja RGB daje pravi občutek igranja, možnost zaklepanja tipk Windows pa vam omogoča, da se izognete neželenim prekinitvam med igranjem. Dodatek lahko prilagodite tudi tako, da izberete 1 od 19 učinkov osvetlitve ozadja.

2 načina povezave

Zahvaljujoč Bluetooth povezljivosti se vam ni treba obremenjevati z nepotrebnimi kabli. CK62 je združljiv z večino pogosto uporabljenih naprav, tako da ga lahko brez težav uporabljate s svojo strojno opremo. Prekratek kabel ne bo več omejeval vaše svobode. Tipkovnico lahko povežete tudi z do 3 napravami hkrati! Tipkovnico lahko na osebni računalnik povežete tudi s kablom USB.

Sodoben dizajn

Tipkovnico Motospeed odlikuje moderen dizajn, ki ji daje veliko možnosti, da postane pravi okras vsake mize. S svojo brezčasno e-športno zasnovo CK62 ni le eleganten, ampak tudi ergonomičen – zasnovan tako, da je enostaven za vaša zapestja in ne utruja vaših rok. Tako lahko tipkovnico uporabljate več ur.

Najboljše igranje

Mehanska stikala v tipkovnici CK62 vam bodo dala prednost v vsaki igri. Dodatna prednost te tipkovnice je možnost zaklepanja Windows tipke. Če uporabljate zaklepanje tipk Windows, nikoli več ne boste mogli nehati igrati v ključnem trenutku in imeli boste priložnost podirati nove rekorde!

Prava igralna osvetlitev ozadja

Barvita LED osvetlitev ozadja doda tipkovnici fantastično igralno vzdušje. LED osvetlitev ozadja je prav tako prilagodljiva, tako da lahko videz prilagodite svojim željam. Tako CK62 še bolje dopolnjuje vašo igralno mizo. Izbirajte med 19 različnimi načini osvetlitve ozadja in igrajte kadar koli podnevi ali ponoči brez težav z vidljivostjo.

Vzdržljiv

Tipkovnica je izdelana iz odličnih materialov, zaradi česar je izjemno vzdržljiva in odporna na obrabo. Njegovi gumbi imajo življenjsko dobo 50000000 klikov, kar pomeni, da bodo zdržali res dolgo. Vse to prispeva k izjemni vzdržljivosti naprave – v njeni funkcionalnosti lahko uživate tudi več let. Tipkovnica je tudi odporna na vodo in prah.

Znamka Motospeed
Model CK62
Vrsta Mehanski
Povezava Žično/brezžično
barva Črna
Vmesnik USB-C v USB / Bluetooth
Domet v brezžičnem načinu 10 m
Število ključev 61
Stikala Ouetmu Red
Ključno življenje Približno 50.000.000 klikov
Osvetlitev ozadja RGB
Delovna napetost DC 5 V (žični način) DC 3,7 V (brezžični način)
Trenutno 300 mA (žični način) 200 mA (brezžični način)
Material ABS, aluminijeva zlitina
Utež 465 g
Dimenzije 290x100x40 mm
Moč 1300 mAh litij-ionska polnilna baterija
Kompatibilnost Windows XP/7/8/10 / Mac OS / iOS / Android
drugo funkcija anti-ghosting, 19 načinov osvetlitve ozadja, prilagodljivi načini osvetlitve ozadja, 9 barv osvetlitve ozadja, 12 funkcijskih tipk, WIN zaklepanje, N-key rollover
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
da
Namen uporabe
namizni računalnik
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Sat, 01 Jun 2024 17:49:34 GMT