VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične Bluetooth slušalke TWS Pisen LS03JL (bele)

Brezžične Bluetooth slušalke TWS Pisen LS03JL (bele)

ID: 20636374
39,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične Bluetooth slušalke TWS Pisen LS03JL (bele)

 

Brezžične slušalke TWS Pisen LS03JL (bele)

Brezžične slušalke TWS Pisen LS03JL zagotavljajo HiFi zvok in stabilno Bluetooth povezavo. Še več, zmanjšajo hrup okolice in izstopajo po dolgem času delovanja. Po drugi strani pa so plošče na dotik odgovorne za priročno upravljanje.

Impresivna kakovost zvoka

13-milimetrske gonilne enote v kombinaciji s kompozitno membrano zagotavljajo bogat zvok in vokalne poudarke. Posledično lahko uživate v še bolj poglobljeni izkušnji.

Stabilna povezava brez zamikov

Slušalke Pisen LS03JL se povežejo z združljivo napravo prek Bluetooth različice 5.0 in zagotavljajo stabilno povezavo do 10 metrov. Še več, ni vam treba skrbeti za motnje – slušalke zagotavljajo odlično avdio in video sinhronizacijo. To pomeni še boljšo izkušnjo pri gledanju filmov in igranju iger. Poleg tega se vsaka slušalka neodvisno poveže z vašo napravo, tako da lahko uporabite samo eno in delite glasbo z ljubljeno osebo.

Lahek in udoben

Slušalke uporabljajte dlje časa in naj vas ne skrbi, da se boste počutili utrujeni ali neprijetno. Pisen LS03JL odlikuje lahka zasnova – vsaka slušalka tehta 3,5 gramov, tako da skoraj ne boste čutili, da jih nosite. Še več, ergonomska oblika, ki se dobro prilega, pomeni dolgotrajno udobje – prav tako vam ni treba skrbeti, da bi vam slušalke padle iz ušes, in jih lahko uspešno vzamete s seboj na vadbo.

Dolg delovni čas

Ste ravnokar na vadbi in vas skrbi, da se bodo slušalke izpraznile v najmanj primernem trenutku? ne bodi! Skupaj s polnilnim ohišjem lahko delujejo do 70 h, v stanju pripravljenosti pa ostanejo približno 400 h. Še več, po 2 urah polnjenja bodo pripravljeni za nadaljnje delo.

Kličite po telefonu

Poslovite se od motečega hrupa iz okolice. Slušalke Pisen LS03JL so opremljene z mikrofoni za odpravljanje šumov, tako da se lahko osredotočite na pogovor in pozabite na zunanji hrup. Posledično se lahko udobno pogovarjate po telefonu ne glede na to, kje ste.

Intuitivno upravljanje

Upravljanje slušalk vam ne bo predstavljalo težav – vsaka je opremljena s ploščo na dotik, s katero lahko prilagodite delovanje Pisen LS03JL. Priročno ustavite/nadaljujte predvajanje in uporabite glasovnega pomočnika. Ni vam treba več posegati po pametnem telefonu!

Premišljen dizajn

Slušalke Pisen LS03JL lahko uspešno vzamete s seboj na vadbo - so zaščitene pred škropljenjem IP54. Poleg tega jih odlikuje minimalističen in stilski dizajn, zato bodo pristajale skoraj vsem.

Proizvajalec Pisen
Model LS03JL
barva bela
Premer pretvornika 13 mm
Material ABS
Bluetooth različica 5.0
Bluetooth doseg 10 m
Čas delovanja 5 h
Čas pripravljenosti 400 h
Kapaciteta baterije 500 mAh
Vhodna napetost DC 5V 500 mA
Frekvenčni odziv 20-20 kHz
Čas polnjenja pribl. 2 uri
Bluetooth profili A2DP, AVRCP
Vrata za polnjenje mikro USB
Utež 3,5 g (slušalka)
Vodoodporen IP54
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
računalnik
Barva
bela
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 13:21:20 GMT