Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične gaming slušalke Vipfan T07, Bluetooth 5.0 (črne)

Brezžične gaming slušalke Vipfan T07, Bluetooth 5.0 (črne)

ID: 20773831
20,51 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične gaming slušalke Vipfan T07, Bluetooth 5.0 (črne)

 

Brezžične igralne slušalke Vipfan T07

Dvignite svoje igranje na novo raven. Igralne slušalke TWS Vipfan T07 zagotavljajo visokokakovosten prostorski zvok 8.1 in so opremljene z naprednim igralnim čipom, zasnovanim z mislijo na igričarje. To vam omogoča, da uživate v izjemno nizki zakasnitvi. Na voljo so tudi do 3 načini predvajanja. Slušalke odlikuje tudi dolg čas delovanja.

Popoln za igričarje

Zdaj lahko preprosto slišite svoje nasprotnike in pošljete vrsto natančnih strelov v njihovo smer. Slušalke ponujajo 3D stereo učinek, zahvaljujoč 13-milimetrskim gonilnikom pa lahko zagotovijo visokokakovosten 360° prostorski zvok. To pomeni sanjsko raven potopitve! Še več, zaradi bogastva podrobnosti in odličnega tonskega ravnovesja se T07 izkaže ne le med igranjem iger, ampak tudi med poslušanjem glasbe.

3 načini predvajanja

Zakaj so slušalke tako popolne za različne aplikacije? T07 lahko deluje v 3 različnih načinih. Igralni način vam bo omogočil večjo poglobljenost med igranjem, medtem ko bo klicni način primeren za telefonske klice. Avdio in video način vam bosta omogočila bolj zanimivo izkušnjo med gledanjem filmov in poslušanjem glasbe. Poudaril bo bistvo in vam omogočil nepozabno izkušnjo!

Zanesljiva povezava

Ne dovolite, da vas nepričakovane težave s signalom ovirajo. Slušalke T07, opremljene z naprednim igralnim čipom in podporo za tehnologijo Bluetooth 5.0, zagotavljajo hitro in stabilno brezžično povezavo z nizko zakasnitvijo. Popolna sinhronizacija videa in zvoka bo zagotovila, da vas nasprotniki ne bodo ujeli nepripravljene in boste dosegli veliko zmago!

Dolg delovni čas

Naj vas ne skrbi, da se bodo slušalke prehitro izpraznile in vam med igro prekrižale načrte. T07 so opremljeni z vzdržljivimi baterijami, ki zagotavljajo presenetljivo dolg čas delovanja. V stanju pripravljenosti zdržijo do 50 ur! Še več, polnjenje slušalk s priloženim etuijem ne bo trajalo dolgo – približno 1,5 ure zadostuje.

Oblikovanje iger

Slušalke ne pritegnejo pozornosti le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z originalnim modernim dizajnom. Vgrajena osvetlitev ozadja jim daje zanimiv igričarski značaj. T07 so tudi izjemno udobni. Zagotavljajo neprimerljivo udobje za veliko ur igranja. Popolnoma ležijo v ušesih in ne padejo iz njih. Če iščete lahke in udobne brezžične slušalke, bo to popolna izbira za vas!

Znamka Vipfan
Ime Brezžične Bluetooth slušalke TWS5.0
Model T07
barva Črna
Bluetooth različica 5.0
Razpon Do 10m
Voznik 13 mm
Čas delovanja v stanju pripravljenosti Pribl. 50h
Čas pogovora Pribl. 5h
Čas polnjenja slušalk Pribl. 1,5 ure
Čas polnjenja etuija Pribl. 1,5 ure
Vmesnik za polnjenje USB-C
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:29:14 GMT