Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke Blitzwolf BW-HP2 Pro (črne)

Brezžične slušalke Blitzwolf BW-HP2 Pro (črne)

ID: 20773790
74,84 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke Blitzwolf BW-HP2 Pro (črne)

 

Brezžične slušalke Blitzwolf BW-HP2 Pro (črne)

S slušalkami Blitzwolf BW-HP2 Pro se boste kjer koli počutili kot na glasbenem festivalu! Zahvaljujoč 50-milimetrskim gonilnikom boste uživali v zvoku HD kakovosti. Vsesmerni mikrofon za odpravljanje šumov vam bo omogočil udobno pogovarjanje. Oprema bo odlična za igričarje, saj zagotavlja nizko latenco. Za stabilno povezavo skrbi tehnologija Bluetooth 5.0. Delovanje slušalk je udobno, njihov delovni čas pa doseže do 42 ur. Oprema ima 3,5 mm avdio in USB priključke.

Obogatite svojo glasbeno izkušnjo

Na novo odkrijte svoje najljubše pesmi! Slušalke BW-HP2 Pro imajo 50-milimetrske gonilnike, ki vas bodo zabavali z bogatimi podrobnostmi, močnimi nizkimi in izboljšanimi nizkimi, srednjimi in visokimi toni. Zaradi HD kakovosti zvoka se boste počutili kot na koncertu!

Potopite se v svet iger

Slušalke Blitzwolf BW-HP2 Pro so zasnovane z mislijo na potrebe igralcev. Tehnologija Bluetooth 5.0 zagotavlja zanesljivo povezavo na razdalji do 10 metrov, nizka zakasnitev pa popolno sinhronizacijo videa in zvoka. Posledično se boste vedno lahko hitro odzvali na nasprotnikovo gibanje in zmagovito končali vsako igro!

Govorite brez motenj

Vsesmerni mikrofon s funkcijo odpravljanja šumov vam bo omogočil udobno telefoniranje tudi v gneči. Vaš sogovornik vas bo vedno slišal in nepotrebni zvoki iz okolice vas ne bodo motili. Ali želite stopiti v stik s svojimi najdražjimi? Ali pa morate med igro razpravljati o taktiki s člani svoje ekipe? BW-HP2 Pro vas ne bo pustil na cedilu!

Vedno pripravljen na delo

Naj vas ne skrbi, da se bodo slušalke Blitzwolf izpraznile v najmanj primernem trenutku. Oprema je opremljena z zmogljivo 1000 mAh baterijo, ki omogoča do 42 ur delovanja z enim polnjenjem. Čas, ki ga slušalke potrebujejo za obnovo energije je 3,5 ure. BW-HP2 Pro odlikuje tudi nizka poraba energije. Strojna oprema se samodejno izklopi po 5 minutah, če ni seznanjena z nobeno napravo.

Uživajte v udobju brez primere

Ušesni nastavki slušalk so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so prijetni na dotik. Tudi med dolgotrajno uporabo opreme ne boste občutili nelagodja. S pomočjo ustreznih gumbov lahko prilagajate glasnost in spreminjate skladbe. BW-HP2 Pro odlikuje sodoben dizajn in ima LED indikator, zložljiva zasnova pa vam omogoča priročno prenašanje slušalk v torbi ali nahrbtniku.

Vključeno:

  • Brezžične slušalke
  • 3,5 mm avdio kabel
  • USB kabel
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Blitzwolf
Model BW-HP2 Pro
Kapaciteta baterije 1000 mAh
Frekvenčni odziv 20-20000 Hz
Pogostost 108±3dB
Obseg prenosa Do 10m
Bluetooth različica 5.0
Čas delovanja 42 ur
Čas polnjenja 3,5 ure.
Podprti profili HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Dimenzije Približno 184 x 175 x 88 mm
Utež 234 g
Material ABS + PC
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 07 May 2024 14:48:15 GMT