Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkebrezžične slušalke Edifier HECATE GM3 Plus TWS (črne)

brezžične slušalke Edifier HECATE GM3 Plus TWS (črne)

ID: 20773800
60,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 99.03 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
brezžične slušalke Edifier HECATE GM3 Plus TWS (črne)

 

Slušalke TWS Edifier HECATE GM3 Plus (črne)

Dvignite svojo glasbeno in igralno izkušnjo na novo raven. Slušalke Edifier GM3 Plus imajo 13-milimetrske gonilnike, ki skupaj z učinkom H+ navdušijo s kakovostjo zvoka. GM3 Plus podpira 2 načina in tehnologijo Bluetooth 5.3, zmogljiva baterija pa pomeni, da lahko z enim polnjenjem delujejo 5,5 ure. Kompaktna velikost ohišja in natančna izdelava slušalk zagotavljata udobje.

Poslušaj več

Ugotovite, katere podrobnosti zvoka boste lahko posneli s slušalkami Edifier. Oprema je opremljena s 13-milimetrskimi gonilniki, ki zagotavljajo visokokakovosten zvok in bogastvo podrobnosti. Tako se boste kjerkoli počutili kot udeleženec glasbenega festivala! Še več, visokokakovostni mikrofoni bodo natančno zaznali vaš glas in vam omogočili prosto telefoniranje. Klicatelj vas bo vedno slišal.

2 načina delovanja

GM3 Plus podpira dva načina delovanja. Glasbeni način bo odlična izbira, ko se želite popolnoma potopiti v glasbeni svet. Igralni način pa bo odličen za dinamično igranje. Učinkovito in priročno boste spremenili način delovanja opreme s pritiskom na ustrezen gumb. Slušalke Edifier so popolne za vsako priložnost!

Zasnovan za igričarje

Pri oblikovanju slušalk GM3 Plus je bil poudarek na potrebah ljubiteljev iger. Igralni način zagotavlja izjemno nizko zakasnitev 45 ms, tako da boste uživali v popolni sinhronizaciji videa in zvoka. Z učinkom H+ boste slišali vsako podrobnost – od zvoka korakov do strelov. Hitro se boste odzvali na nasprotnikovo gibanje in vsako igro končali zmagovito!

Zanesljiva povezava

Pozabite na motnje in uživajte v hitri in stabilni povezavi. Slušalke Edifier GM3 Plus podpirajo tehnologijo Bluetooth 5.3, z dosegom prenosa do 10 metrov. Brezskrbno glejte svoje najljubše filme, serije, igrajte igrice in poslušajte glasbo. Nič ne bo oviralo vaše zabave!

Priročnost uporabe

Za GM3 Plus je značilna majhna teža. Teža ene slušalke je le 3,5 g, tako da lahko opremo uporabljate dolgo časa brez nelagodja. Zaradi ergonomske oblike se slušalke popolnoma prilegajo ušesom in trdno držijo na mestu. Poslovite se od morebitnih nevšečnosti in udobno uporabljajte opremo Edifier.

Dolg čas delovanja

Zahvaljujoč močni bateriji vam ni treba skrbeti, da bi se slušalke izpraznile v najmanj primernem trenutku dinamičnega igranja. GM3 Plus lahko z enim polnim polnjenjem deluje neprekinjeno 5,5 ure. Priložena polnilna torbica lahko ta čas podaljša na 24,5 ure. Osredotočite se na zabavo in ne skrbite za nič! Čas polnjenja GM3 Plus je približno 1,5 ure.

Prefinjen dizajn

Slušalke Edifier GM3 Plus niso le funkcionalne, ampak tudi zelo elegantne. Njihov dizajn se zgleduje po športnih avtomobilih, RGB osvetlitev ozadja (5 barv luči na izbiro) pa obogati estetsko vrednost opreme. Polnilna torbica je 20 % manjša v primerjavi s starejšimi modeli, zato jih lahko udobno shranite. Odločite se za udobje, funkcionalnost in slog z GM3 Plus!

Vključeno:

  • Slušalke
  • Ovitek
  • Polnilni kabel
  • Nalepka
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Edifier
Ime GM3 Plus True Wireless Gaming Slušalke
Model GM3 Plus
Bluetooth različica 5.3
Frekvenčni odziv 20Hz - 20KHz
Čas polnjenja Približno 1,5 ure
Impedanca 32Ω
Čas predvajanja Približno 5,5 h + 19 h (s polnilno torbico)
Občutljivost 100 dB
Obseg prenosa Do 10 m
Vnos 5V=200mA (slušalke)
5V=1A (polnilna torbica)
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:28:16 GMT