Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkebrezžične slušalke Edifier W600BT, bluetooth 5.1 (črne)

brezžične slušalke Edifier W600BT, bluetooth 5.1 (črne)

ID: 20773805
40,17 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 62.39 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
brezžične slušalke Edifier W600BT, bluetooth 5.1 (črne)

 

Brezžične stereo slušalke Edifier W600BT

Brezžične stereo slušalke Edifier W600BT Bluetooth 5.1 ne zagotavljajo le odlične kakovosti zvoka zahvaljujoč svojim 40-mm gonilnikom, ampak so tudi izjemno udobne za uporabo. Z lahkoto jih lahko seznanite z do 2 napravama hkrati. Dolgotrajna baterija zagotavlja do 30 ur delovanja. Po potrebi lahko slušalke povežete tudi preko kabla.

Ponesite svojo glasbeno izkušnjo na novo raven

Vrhunski 40-mm gonilnik NdFeB je odgovoren za zagotavljanje zvoka najvišje kakovosti. Slušalke W600BT zagotavljajo kristalno jasen, s podrobnostmi bogat in naraven zvok. Poudarjen bas vam zagotavlja še več nepozabnih glasbenih doživetij.

Poslušajte glasbo več ur

Zdaj lahko glasbo poslušate brez prekinitev tudi med dolgim potovanjem, domačim filmskim večerom ali maratonom televizijskih serij. W600BT so opremljeni z dolgotrajno baterijo, ki zagotavlja do 30 ur delovanja baterije. Slušalke lahko povežete tudi s 3,5 mm avdio kablom. Tudi če jih pozabite napolniti, se vam ni treba ločiti od vaše najljubše glasbe!

Adijo težave s povezavo

Uživajte v stabilnem prenosu. Slušalke podpirajo Bluetooth 5.1 in kodek SBC za zagotavljanje zanesljive, hitre povezave brez motenj z velikim dosegom. Če želite, lahko z njimi seznanite 2 napravi hkrati in po potrebi priročno preklapljate med njimi. Prenosnik za delo in pametni telefon za igro? Slušalke Edifier W600BT so popolne za vsako situacijo!

Vse uporabne funkcije so na dosegu roke

Gumbi na lahko dostopnih mestih vam omogočajo enostavno in priročno upravljanje slušalk. Lahko jih vklopite ali izklopite, začasno ustavite ali nadaljujete predvajanje, sprejmete, zavrnete ali končate telefonski klic, spremenite skladbo, prilagodite glasnost in celo aktivirate glasovnega pomočnika. Nič več ne posegajte po telefonu, da bi utišali glasbo ali zamenjali skladbo!

Zasnovan za vaše udobje

Slušalke uporabljajte tako dolgo, kot želite, brez strahu pred utrujenostjo. W600BT so izjemno lahki in udobni. Ergonomska oblika zagotavlja neprimerljivo udobje. Mehke ušesne školjke so podložene z zračnim in koži prijaznim materialom. Slušalke navdušujejo tudi z elegantno minimalistično obliko, ki bo zagotovo pritegnila marsikaterega uporabnika.

V škatli

  • Slušalke
  • AUX 3,5 mm do 3,5 mm kabel
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model W600BT
barva Črna
Bluetooth različica 5.1
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP
Razpon Do 10m
Čas predvajanja Do 30h
Vnos 5V 500mA
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
SPL 93 ±3dB(A)
Impedanca 32Ω
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 15:55:17 GMT