Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke QCY H2 (črne)

Brezžične slušalke QCY H2 (črne)

ID: 20655413
38,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Na voljo še 1 ponudba od 39.54 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke QCY H2 (črne)

 

QCY H2 brezžične slušalke (črne)

Odkrijte boljšo kakovost zvoka. Slušalke QCY H2 so opremljene s 40-milimetrskimi gonilniki in ponujajo poseben način BASS, ki vam omogoča še bolj zanimivo izkušnjo. Zagotavljajo dolg čas delovanja (do 50 ur) in ponujajo odpravljanje šumov ENC, kar vam bo omogočilo neovirano pogovarjanje po telefonu. Izdelek podpira povezljivost Bluetooth 5.3, seznanite pa jih lahko tudi z dvema napravama hkrati.

Čudovit zvok

Izkusite, kako fantastično lahko zvenijo vaše najljubše pesmi. Zahvaljujoč dinamičnim 40 mm pogonskim enotam slušalke zagotavljajo s podrobnostmi nasičen 3D prostorski zvok - zdaj se boste počutili, kot da ste na koncertu ali v kinu v svoji sobi! Zanimiva možnost je tudi dodatni način BASS, ki poudari nizke tone in poudari njihovo globino. Uživajte v močnem basu in pustite, da vas glasba prevzame!

Do 50 ur predvajanja

Z vzdržljivo baterijo čas delovanja H2 doseže 50 ur. To je dovolj za na primer predvajanje približno 750 pesmi, ogled približno 12.000 kratkih videov ali ogled približno 25 filmov. Tako visoka zmogljivost pomeni, da lahko slušalke uporabljate do en teden z enim polnjenjem, ob predpostavki, da glasbo poslušate približno 7 ur na dan!

Hiter in stabilen prenos

Pozabite na nadležne težave s povezavo. Slušalke uporabljajo sodobno tehnologijo Bluetooth 5.3, ki zagotavlja zanesljiv, hiter in stabilen prenos. Omogoča tudi zmanjšanje porabe energije. Dobite tudi poseben način z nizko zakasnitvijo, kjer je zakasnitev le približno 0,078 sekunde. Zaradi tega je H2 popoln tudi za dinamično igranje!

Povežite jih z dvema napravama hkrati

Zagotovite si še več svobode. Slušalke lahko seznanite z dvema napravama hkrati in priročno preklapljate med njima. Vse kar morate storiti je, da pritisnete pravi gumb! Vendar pa to še ni konec možnosti H2. Na primer, če jih združite s prenosnikom in pametnim telefonom in vas med delom nekdo pokliče, bodo slušalke samodejno preklopile na ustrezno opremo – le oglasiti se morate na telefon!

Neprimerljivo udobje uporabe

Poskrbite za svoje udobje. Slušalke so izjemno lahke, njihove ušesne školjke pa so prekrite z na dotik prijetnim materialom in se popolnoma prilegajo vašim ušesom, ne da bi jih pritiskali. Posledično lahko tudi po dolgem času uživate v neverjetnem udobju. Model H2 je tudi zelo enostaven za transport in shranjevanje - zaradi zložljive zasnove zavzame veliko manj prostora. Še več, nastavljiv naglavni trak vam omogoča, da slušalke prilagodite svojim potrebam, vgrajeni gumbi pa olajšajo uporabo.

Popoln za pogovore

Ali igrate svojo najljubšo spletno igro? Ali pa vas morda nekdo kliče, medtem ko nakupujete v nabito polnem nakupovalnem središču? Slušalke H2 vam bodo omogočile svobodno komunikacijo v skoraj vseh pogojih! Naprava bo natančno registrirala vaš glas, zahvaljujoč tehnologiji za odpravljanje šumov ENC pa bo učinkovito zadušila nepotreben hrup v ozadju. Vse to vam bo omogočilo, da se brez težav pogovarjate po telefonu ali izmenjujete pripombe z drugimi člani ekipe v igri!

Več možnosti z aplikacijo

Želite slušalke dodatno prilagoditi svojim potrebam in navadam? To vam bo omogočila aplikacija QCY, ki jo lahko brezplačno prenesete iz trgovine Google Play ali App Store. V njem boste med drugim našli nastavitve za EQ in zvočne učinke. Uporabite ga lahko tudi za iskanje telefona, preimenovanje naprave ali uporabo pojavnega okna za olajšanje seznanjanja.

V škatli

  • Slušalke
  • Polnilni kabel (USB-A / USB-C)
  • Navodila za uporabo
Znamka QCY
Model H2
barva Črna
Ime seznanjanja QCY H2
Bluetooth 5.3
Razpon Do 10m
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP
Voznik 40 mm
Čas predvajanja Pribl. 50h
Čas pogovora Pribl. 30h
Kapaciteta baterije 400 mAh
Čas polnjenja Pribl. 2 uri
Vrata za polnjenje USB-C
Dimenzije 160x80x195 mm
Aplikacija QCY
Kompatibilnost iOS, Android
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
računalnik
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 05:47:17 GMT