VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS EarFun Air Pro 2, ANC (črne)

Brezžične slušalke TWS EarFun Air Pro 2, ANC (črne)

ID: 20773799
58,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 78.39 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS EarFun Air Pro 2, ANC (črne)

 

Slušalke TWS EarFun Air Pro 2

EarFun Air Pro 2 so brezžične slušalke TWS, ki podpirajo hibridno odpravljanje šumov ANC in so opremljene z 10-mm gonilniki. Zagotavljajo fantastično kakovost zvoka in vam omogočajo izbiro med več načini predvajanja. Njihov čas delovanja doseže do 34 ur s polnilno torbico. Bluetooth 5.2 zagotavlja zanesljiv prenos signala, vgrajene plošče na dotik pa omogočajo priročno upravljanje slušalk.

Visokokakovosten zvok

Odkrijte svoje najljubše pesmi v novi, boljši kakovosti. Slušalke so opremljene z 10 mm dinamičnimi gonilniki iz titana. To jim omogoča jasen zvok z bogatimi podrobnostmi, čiste visoke tone in izboljšane globoke nizke tone. Z EarFun boste izvedeli, kako dobro lahko zveni glasba!

Hibridno zmanjšanje šuma QuietSmart 2.0 ANC

Ste naveličani motečega hrupa? Air Pro 2 vam pomaga pozabiti na to! Slušalke podpirajo QuietSmart 2.0 hibridno odpravljanje šumov ANC, ki zmanjša neželeni šum do 40 dB. Glasbo lahko udobno poslušate tudi, ko piha – Air Pro 2 samodejno zmanjša hrup vetra. Nič več motečega hrupa!

3 načini predvajanja

Prilagodite slušalke svojim potrebam. Air Pro 2 ponuja 3 načine predvajanja, med katerimi lahko izbirate. Normalni način vam omogoča uživanje v odlični kakovosti zvoka s pasivnim odpravljanjem šumov. V načinu za odpravljanje šumov slušalke filtrirajo neželene zvoke, kar vam omogoča, da jih izločite. Način ambientalnega zvoka vam omogoča poslušanje glasbe, medtem ko slišite, kaj se dogaja okoli vas. Tako ne boste zamudili pomembnega obvestila na letališču!

Govori po telefonu

Zdaj lahko brez težav govorite po telefonu tudi v hrupnem okolju, kot so supermarketi ali avtobusi. Klicatelji vas bodo dobro slišali! Vsaka slušalka je opremljena s 3 mikrofoni. Air Pro 2 podpira tudi ENC in napreden algoritem za odpravljanje šumov. Na ta način ne le popolno zajamejo vaš glas, ampak tudi filtrirajo neželen hrup v ozadju.

Do 34 ur glasbe

Poslušajte glasbo, kolikor dolgo želite. Z izklopljenim odpravljanjem hrupa ANC lahko Air Pro 2 deluje do 7 ur. Priložena torbica podaljša ta čas za približno 27 ur. Skupno torej lahko svoje najljubše pesmi poslušate do 34 ur! Slušalke podpirajo tudi hitro polnjenje. V samo približno 10 minutah vas bodo vztrajali še 2 uri. Poleg tega je polnilno torbico mogoče polniti prek USB-C in brezžično.

Bluetooth 5.2

Odločite se za svobodo, ki jo ponuja brezžična povezava. Air Pro 2 uporablja sodoben Bluetooth 5.2 za hiter, stabilen in zanesljiv prenos. Prav tako porabijo manj energije. Še več, vsaka slušalka se neodvisno poveže z napravo po vaši izbiri. Tako ju lahko preprosto uporabljate oba hkrati ali posamično – samo levo ali samo desno.

Prilagojeno vašim potrebam

Slušalke Air Pro 2 se popolnoma prilegajo vašim ušesom in zagotavljajo neprimerljivo udobje. Imajo zamenljive ušesne nastavke v 3 velikostih (S, M in L), tako da jih lahko še bolje prilagodite svojim potrebam. Ocena vodoodpornosti IPX5 pomeni, da lahko brezskrbno poslušate glasbo med vadbo ali v dežju. Slušalke tudi zaznajo, če jih imate v ušesih in glede na to samodejno ustavijo ali nadaljujejo predvajanje.

Upravljanje na dotik

Z EarFun je vse, kar potrebujete, vedno na dosegu roke. Air Pro 2 je opremljen s ploščami na dotik, ki so enostavne za uporabo. Nič več vam ni treba vsakič posegati po telefonu! Zdaj potrebujete le nekaj dotikov, na primer za zaustavitev/nadaljevanje predvajanja, preklop skladb, aktiviranje glasovnega pomočnika, sprejem telefona, končanje klica ali celo prilagoditev glasnosti.

V škatli

  • EarFun Air Pro 2
  • etui za polnjenje
  • Kabel USB-C
  • Ušesni nastavki A (S, M, L)
  • Ušesni nastavki B (S, M, L)
  • Navodila za uporabo
Znamka EarFun
Ime Air Pro 2
Model TW300B
barva Črna
Pretvornik 10 mm
Število mikrofonov 6 (3 na slušalko)
Bluetooth različica 5.2
frekvenca Bluetooth 2,402–2,48 GHz
Bluetooth prenosna moč <7dBm
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Razpon Do 15m (brez ovir)
Kapaciteta baterije 2x 45mAh (slušalke), 500mAh (ohišje)
Čas polnjenja slušalk Približno 1h
Čas polnjenja ohišja Približno 2 h (kabel USB-C) / približno 3,5 h (brezžični polnilnik)
Čas delovanja Zmanjšanje hrupa ANC izklopljeno: do 7 ur / do 34 ur z ohišjem;
Zmanjšanje šuma ANC izklopljeno: do 6 ur / do 30 ur z ohišjem;

(Čas delovanja je odvisen od glasnosti in vrste zvočne vsebine)
Vnos DC 5V 1A
Vodoodporen IPX5
Dimenzije 65 x 52 x 31,8 mm
Utež 53g
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 06:55:05 GMT