Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS EarFun Air Pro, ANC (črne)

Brezžične slušalke TWS EarFun Air Pro, ANC (črne)

ID: 20773818
74,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS EarFun Air Pro, ANC (črne)

 

Slušalke TWS EarFun Air Pro, ANC (črne)

Potopite se v svet glasbe s slušalkami Earfun. Komplet ponuja impresiven zvok zahvaljujoč 10 mm gonilnikom. Poleg tega vam funkcija odpravljanja hrupa omogoča telefoniranje v mestni džungli. Izstopata tudi po dolgem času delovanja in hitrem polnjenju. Poleg tega so vodoodporni IPX5 in podpirajo glasovnega pomočnika.

Visokokakovosten zvok

Zahvaljujoč partnerstvu z Edifierjem slušalke navdušijo z neverjetno kakovostjo zvoka. Air Pro uporablja napredno tehnologijo QuietSmart ANC, tako da lahko uživate v bogatih podrobnostih brez zunanjega vmešavanja. Poleg tega 10-milimetrski gonilniki dodatno prispevajo k kristalno čistemu zvoku in globokim basom.

Zmanjšanje hrupa

Zdaj lahko vodite pogovore tudi v hrupnem okolju in ste prepričani, da vas klicatelj sliši jasno in glasno. Vsaka slušalka ima 3 mikrofone in uporablja zmanjševanje šuma. Posledično je zvok iz okolice utišan in lahko se neovirano pogovarjate po telefonu, ne glede na to, kje ste.

Sanjsko udobje

Slušalke Earfun odlikuje lahek in ergonomski dizajn, ki zagotavlja dolgotrajno udobje. Poleg tega so opremljeni s silikonskimi prevlekami v 3 velikostih za še večje udobje. Poleg tega so Air Pro vodoodporni IPX5. Dež, sneg, znoj - slušalke Earfun so pripravljene na to! Uživajte v svobodi uporabe!

Priročno upravljanje

Ni vam več treba vzeti telefona iz žepa, da sprejmete dohodni klic ali preskočite skladbo. Slušalke delujejo z glasovnimi asistenti Siri in Google Assistant, tako da lahko s preprostim glasovnim ukazom nastavite opomnik, vklopite navigacijo ali preverite svoj koledar. Poleg tega se vsaka slušalka neodvisno poveže z vašo napravo, tako da lahko uporabljate obe hkrati ali samo eno – izbira je vaša!

Do 32 ur neprekinjene glasbe

Ne skrbite zaradi nenadoma izpraznjenih slušalk. Air Pro ponuja do 7 ur delovanja v načinu ANC in 9 ur, ko izklopite odpravljanje šumov. Če uporabljate polnilno torbico, je čas delovanja do 32 ur. Poleg tega je priložen kabel USB-C za enostavno polnjenje. Po približno 2 urah bo Air Pro ponovno pripravljen za delo.

Vključeno

  • slušalke
  • silikonski prevleki v 3 velikostih (S/M/L)
  • USB-C kabel za polnjenje
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Earfun
Model TW302B
barva Črna
Bluetooth različica 5.0
Frekvenčni odziv 2,402 GHz - 2,48 GHz
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Domet signala 15m (odprt prostor)
Kapaciteta baterije 60 mAh x2 (slušalke); 500 mAh (ohišje)
Čas polnjenja 1,5 h (slušalke); 2 h (kovček)
Čas predvajanja slušalke: 9h, etui: 32 h (če ne uporabljate funkcije ANC); slušalke: 7h, etui: 25 h (če uporabljate funkcijo ANC)
Vhodna napetost 5V - 1A
Dimenzije 67 mm x 55 mm x 31 mm
Utež 53 g
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 20:47:31 GMT