Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS EarFun Air S, ANC (črne)

Brezžične slušalke TWS EarFun Air S, ANC (črne)

ID: 20773801
82,78 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 1 ponudba od 88.93 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS EarFun Air S, ANC (črne)

 

Slušalke TWS EarFun Air S, ANC (črne)

Odkrijte svoje najljubše melodije na nov način. Slušalke Earfun z 10 mm kompozitnimi gonilniki in najnovejšim čipom Qualcomm zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka. Bluetooth 5.2 skrbi za hiter in stabilen prenos signala, nizka zakasnitev pa izboljša poglobljeno izkušnjo. Še več, uživate lahko v dolgi življenjski dobi baterije in hitrem polnjenju.

Kakovost zvoka, ki si jo zaslužite

Kljub svoji kompaktni zasnovi slušalke zagotavljajo kristalno čist zvok z bogatimi podrobnostmi. Opremljeni so z 10 mm kompozitnimi gonilniki, ki v kombinaciji s kodekoma aptX in AAC zagotavljajo odlično kakovost zvoka.

Zanesljiva povezava

Slušalke uporabljajo najnovejši čip QCC3046 Soc podjetja Qualcomm in Bluetooth različice 5.2, tako da lahko uživate v zanesljivi povezavi. Še več, doseg signala je do 15 metrov. Poleg tega boste slušalke povezali z 2 napravama hkrati, za večjo udobje uporabe. Medtem pa zakasnitev 100 ms izboljša poglobljeno izkušnjo med igranjem.

Poslušaj, kar želiš

Se morate za nekaj časa odrezati od sveta? Vklopite način ANC in poslušajte svoje najljubše melodije brez zunanjih motenj. Tehnologija za odpravljanje šumov učinkovito odpravlja hrup iz okolice, tako da se lahko osredotočite na poslušanje glasbe, zvočne knjige ali poddaje. Če pa raje ostanete v stiku z okolico, uporabite način Ambient Sound.

Pogovarjajte se po telefonu brez motenj

Dodatna prednost Air S je tehnologija cVc, ki utiša hrup iz okolice za čas telefonskih klicev. Železniška postaja, letališče, tramvaj - zdaj se lahko pogovarjate po telefonu in ste prepričani, da vas bodo sogovorniki slišali.

Vodoodporen

S seboj na vadbo vzemite slušalke Earfun. Air S so vodoodporni po IPX5, zato so popolni za vadbo ali hojo v dežju. Zdaj imate lahko svojo najljubšo glasbo vedno pri sebi!

Več možnosti z aplikacijo

Prenesite aplikacijo Earfun Audio iz Trgovine Play ali App Store in izkoristite ves potencial Air S. Preko aplikacije lahko uporabljate nastavitve izenačevalnika, omogočite funkcijo za odpravljanje hrupa, način zvoka okolice, pridobite dostop do sistemskih posodobitev itd.

Dolg čas delovanja

Uživajte v svoji najljubši glasbi dlje. Slušalke zdržijo do 5 h, če uporabljate funkcijo ANC in do 6 h, ko jo izklopite. Poleg tega s polnilno torbico pridobite skupno 30 ur predvajanja. Priložen je kabel USB-C za enostavno polnjenje. Po približno 2 urah bo Air S spet pripravljen za uporabo. Še več, model podpira tudi brezžično polnjenje.

Vključeno

  • slušalke
  • silikonske kape v 4 velikostih (XS/S/M/L)
  • kabel USB-C
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Earfun
Model TW201B
barva Črna
Bluetooth različica 5.2
Frekvenčni odziv 2,402 GHz - 2,480 GHz
Bluetooth prenosna moč <7dBm (za EU)
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Avdio kodeki aptX, AAC, SBC
Domet signala 15m (odprt prostor)
Kapaciteta baterije 40 mAh x 2 (slušalke); 500 mAh (ohišje)
Čas polnjenja 1 h (slušalke); 2 h (kovček); 3,5 h (brezžično polnjenje)
Čas delovanja Slušalke: do 6 h, etui: do 30 h (če ne uporabljate funkcije ANC); slušalke: do 5 h, etui: do 25 h (če uporabljate funkcijo ANC)
Vhodna napetost DC 5V/1A
Dimenzije 56 mm x 65 mm x 31 mm
Utež 52 g
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 15:04:47 GMT