Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS Edifier NB2 Pro (črne), ANC

Brezžične slušalke TWS Edifier NB2 Pro (črne), ANC

ID: 20773828
52,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Na voljo še 1 ponudba od 77.25 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS Edifier NB2 Pro (črne), ANC

 

Brezžične Bluetooth slušalke Edifier TWS NB2 Pro

Brezžične slušalke Edifier TWS NB2 Pro vas bodo skoraj dobesedno obdale z odlično kakovostjo zvoka. Več razpoložljivih načinov vam omogoča, da njihovo delovanje prilagodite svojim pričakovanjem, velika 10 mm membrana pa zagotavlja kristalno čist zvok. Vzdržljiva baterija zagotavlja do 32 ur delovanja, hibridna tehnologija za odpravljanje šumov pa vam omogoča neovirano pogovarjanje po telefonu tudi v hrupnem okolju.

Ponovno odkrijte svoje najljubše pesmi

Uživajte v naravnem, kristalno čistem zvoku. Slušalke so opremljene z obsežno 10 mm membrano. Zagotavljajo popolnoma uravnotežen zvok z bogatimi podrobnostmi, ki vas bo navdušil. Še več, hibridno odpravljanje šumov odpravlja nepotrebne zvoke do -38 dB, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na lepoto vaših najljubših pesmi.

Sprejmite povabilo v kraljestvo glasbe

Slušalke TWS NB2 Pro vas bodo obdale s fantastičnimi zvoki. Izdelek uporablja inovativno panoramsko 3D tehnologijo za zagotavljanje še bolj poglobljene izkušnje. Z Edifierjem se boste skoraj počutili kot v svojem zasebnem kinu ali kot na koncertu!

Zanesljiva brezžična povezava

Bluetooth 5.0 zagotavlja hiter in stabilen prenos signala. Zamude, zastoji in druge težave s povezavo bodo postale le neprijeten spomin! Še več, takoj ko odprete etui, se vsaka slušalka neodvisno poveže s seznanjeno napravo. Tako ju lahko poljubno uporabljate skupaj ali ločeno – preklapljanje med mono in stereo načinoma je izjemno hitro in enostavno!

Govorite po telefonu, kjer koli želite

Zdaj se lahko prosto pogovarjate po telefonu kjer koli – ne le doma, ampak tudi na primer v službi, v nakupovalnem središču ali celo na avtobusu med prometno konico. Dvojni mikrofon in izboljšani algoritmi ENC zagotavljajo še boljše zmanjšanje šuma. S TWS NB2 Pro boste prepričani, da nepotreben hrup ne bo oviral vašega pogovora!

Ne izgubite stika z okolico

Želite uživati v glasbi, a hkrati slišati, kaj se dogaja okoli vas? Z Edifierjem je to mogoče! V načinu za odpravljanje šumov se samo dotaknite slušalk, da boste slišali zvoke iz okolice. Njihovo glasnost in obseg lahko prilagodite v aplikaciji. Zdaj nikoli več ne boste zamudili pomembnega obvestila na železniški postaji ali letališču!

Nekaj posebnega za igralce

Ali radi igrate igrice? Edifier ima nekaj posebnega za vas! Poseben igralni način omogoča zmanjšanje zakasnitve na do 80 ms, kar zagotavlja popolno sinhronizacijo videa in zvoka. Tako boste takoj slišali korake bližajočih se nasprotnikov, predvideli njihovo gibanje, ne boste presenečeni in dosegli še eno impresivno zmago!

Dolg delovni čas - hitro polnjenje

Slušalke podpirajo hitro polnjenje – le 15 minut je dovolj, da vam služijo še 2 uri. Zmogljiva baterija vam omogoča predvajanje glasbe do 7 ur, ko je vklopljen način NC, ali do 9 ur, če ga izklopite. Priložena polnilna torbica vam omogoča, da ta čas podaljšate na 18 oziroma 23 ur. Tako lahko brez skrbi gledate filme ali poslušate svoje najljubše melodije tudi med dolgim potovanjem.

Spremljajo vas lahko skoraj povsod

Ne glede na to, ali sije sonce, pada dež ali sneži – TWS NB2 Pro vam lahko služi v skoraj vseh pogojih. Ocena IP54 pomeni, da se ne ustrašijo kapljic vode, znoja, prahu ali umazanije. Obenem so slušalke izjemno udobne. Prosto jih uporabljajte, kjer koli želite - vaše najljubše pesmi bodo naredile vašo vadbo, hojo, vožnjo v službo ali kolesarjenje prijetnejše!

Popolnoma po vaši meri

Zagotovite si slušalke, ki se popolnoma prilagajajo vam. TWS NB2 so opremljeni z naprednim infrardečim senzorjem, ki inteligentno zazna njihov status in jim omogoča samodejno aktiviranje načina NC ter zaustavitev ali nadaljevanje predvajanja glasbe, odvisno od tega, ali jih imate v ušesih. Tako ne boste nikoli več zamudili dela poddaje ali svojega najljubšega dela pesmi!

Vključeno

  • Slušalke
  • Polnilna torbica
  • Zamenljive konice (3 pari)
  • Torbica za shranjevanje
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Edifier
Model TWS NB2 Pro
barva Črna
Bluetooth različica 5.0
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Avdio kodeki SBC
Razpon Do 10m
Čas predvajanja

Vklopljen način ANC: do 7 h (slušalke) + 18 h (polnilna torbica);

Izklopljen način ANC: do 9 h (slušalke) + 23 h (polnilna torbica)

Vnos DC 5 V 60 mA (slušalke), DC 5 V 1 A (polnilna torbica)
Frekvenčni odziv 20 Hz - 20 kHz
Občutljivost 94 ±3 dB SPL (A)
Impedanca 24Ω
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 11:02:19 GMT