VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS QCY T1C Bluetooth V5.0 (bele)

Brezžične slušalke TWS QCY T1C Bluetooth V5.0 (bele)

ID: 20655464
32,34 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 43.50 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS QCY T1C Bluetooth V5.0 (bele)

 

Premišljene rešitve

Slušalke se zaradi svoje ergonomske oblike popolnoma prilegajo vašim ušesom, zaradi česar so udobne za uporabo, tudi če jih uporabljate dlje časa. V kompletu so trije ušesni vložki različnih velikosti, kar omogoča namestitev na skoraj vsako uho. Pri različici T1C so se oblikovalci odločili za odprto ohišje, zahvaljujoč kateremu lahko slušalke preprosto izvlečete in skrijete z eno roko.

Namenska aplikacija

T1C se samodejno poveže z zadnjo seznanjeno napravo. Preprosto zaženite Bluetooth na pametnem telefonu, vzemite slušalke iz etuija in končali ste. Slušalke imajo namensko aplikacijo za telefone, kjer lahko upravljate izenačevalnik, urejate funkcije zaslona na dotik in še veliko več.

Visoka kakovost zvoka

Zahvaljujoč uporabi profesionalnega kodeka SBC+AAC slušalke zagotavljajo zelo dobro reproduciran zvok, hkrati pa zagotavljajo nizke tone visoke ločljivosti ter odlične srednje in visoke tone. Zaradi svoje univerzalnosti bodo slušalke izpolnile pričakovanja praktično vsakega uporabnika.

Dva načina igranja

Odvisno od vaših potreb lahko slušalko uporabljate v stereo ali mono načinu. Mono način vam omogoča, da vsako slušalko povežete z drugo napravo, tako da se lahko na primer pogovarjate v eni slušalki in poslušate glasbo v drugi. Uporaba ENC tehnologije zagotavlja čistočo.

Polnilna torbica

Baterije, ki so opremljene s slušalkami, omogočajo predvajanje glasbe do 4 ure. Polnijo se tako, da jih vstavite v etui, magnetni sistem povezovanja pa preprečuje, da bi izpadle. Baterija s kapaciteto 380 mAh omogoča 4-kratno polnjenje slušalk, ne da bi morali ohišje priklopiti v vtičnico, kar zagotavlja dodatnih nekaj ur delovanja. Zahvaljujoč majhnosti lahko etui vzamete s seboj praktično kamor koli, v torbo ali žep.

Popoln za igranje

Bluetooth 5.0 zagotavlja hiter prenos podatkov in stabilen signal, zaradi česar so zamude minimalne in neopazne. To je še posebej uporabno pri mobilnih FPS igrah, kjer ima zvok zelo pomembno vlogo in pogosto določa življenje in smrt mnogih igralcev.

Pametno upravljanje

Slušalke so opremljene s ploščami na dotik, ki omogočajo udobno upravljanje. Omogočajo preklapljanje glasbe, njeno zaustavitev, ponovni zagon ter sprejemanje in zavračanje glasovnih klicev. Trikratni pritisk na gumb MFB bo aktiviral inteligentne pomočnike, kot so Xiao Ai, Siri ali Alexa, ki bodo preklopili glasbo, poklicali vaše prijatelje ali preverili vreme, če želite.

Razred IPX4

T1C ima zaščito IPX4, kar omogoča uporabo v težkih vremenskih razmerah. Če so slušalke umazane, jih lahko brez strahu pred poškodbami sperete pod tekočo vodo. To je zelo koristno, ko je po intenzivnem treningu treba osvežiti napravo za večje udobje.

In ko jih ne bo več

Da bi se izognili izgubi slušalk in vsakournemu iskanju, imajo T1C zahvaljujoč aplikaciji možnost izslediti zadnjo lokacijo, kjer so bili uporabljeni. Poleg tega je v njih mogoče zagnati tudi oddaljeni zvočni signal, ki nam pomaga pri iskanju lokacije.

Proizvajalec QCY
Model T1C
Bluetooth 5.0
Čas polnjenja Pribl. 2 uri
Delovni čas z ohišjem Pribl. 20 ur
Kapaciteta baterije ohišja 380 mAh
Zvočnik 6 mm
Pogostost 20 – 20 kHz
Hidroizolacija IPX4
Razpon 10 m
Material ABS
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
bela
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 20:01:52 GMT