VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiKontrolerji / ploščkiBrezžični igralni krmilnik iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (bel)

Brezžični igralni krmilnik iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (bel)

ID: 20776216
52,67 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični igralni krmilnik iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (bel)

 

iPega Ninja PG-P4010B brezžični igralni krmilnik, sledilna ploščica PS4 (bela)

Podloga iPEGA PG-P4010A vam omogoča, da svojo igralno izkušnjo dvignete na novo raven. Motorji, ki ustvarjajo vibracije, omogočajo večjo potopnost, 4 programabilni gumbi pa omogočajo še več prilagajanja krmilnika. Napravo odlikuje široka združljivost in se popolnoma prilega vaši roki. Opremljen je tudi s 6-osnim žiroskopom in kapacitivno sledilno ploščico.

4 programabilni gumbi

Prilagodite blazinico svojim potrebam in z lahkoto izvajajte tudi najbolj zapletene kombinacije. PG-P4010B ponuja 4 programabilne gumbe, ki jih lahko preprosto prilagodite svojim željam. To je vaša nova pot do velikih zmag v vaših najljubših igrah!

Potopite se v igro

Želite najbolj poglobljeno igralno izkušnjo? PG-P4010B je popolna podloga za vas! Opremljen je z 2 motorjema, ki ustvarjata tresljaje glede na dogajanje na ekranu. Krmilnik ima tudi 6-osni žiroskop, ki natančno zazna vaš položaj. Zahvaljujoč temu lahko uživate v neprimerljivi gladkosti, tudi ko v dirkalni igri izvajate izjemno ostre zavoje.

Vgrajena sledilna ploščica

Vse več iger danes uporablja funkcijo sledilne ploščice, da je igranje še bolj privlačno. Da bi jih lahko prosto igrali, ima krmilnik PG-P4010B vgrajeno kapacitivno sledilno ploščico za neprimerljivo gladkost in natančnost.

Široka združljivost

Ne glede na to, na kateri strojni opremi igrate, vam bo iPEGA pomagal postajati vedno boljši. Podloga PG-P4010A je združljiva z večino priljubljenih naprav, kot sta PS3 in PS4, računalniki, prenosniki, pametni telefoni in tablice. Popolnoma deluje z Windows 7/8/10, Android in iOS.

Prilagojeno potrebam igričarjev

Ročaji krmilnika so prekriti s protizdrsnim silikonom, odpornim proti znoju, ki je prijeten na dotik. Zaradi tega se naprava dobro prilega vašim rokam in zagotavlja udobje. Njena igralna palica se vrti za 360° in zagotavlja neverjetno natančnost, medtem ko gumbi z LED osvetlitvijo ne le izgledajo fantastično, ampak so ponoči tudi bolj vidni. Krmilnik ima tudi priročne sprožilce, vgrajen zvočnik in 3,5 mm priključek za priklop slušalk.

Proizvajalec iPega
Model PG-P4010B
barva Bela
Povezava Žično / Bluetooth
Bluetooth različica 3.0
Bluetooth doseg 8m
Kapaciteta baterije 400 mA
Delovni tok < 50 mA
Delovna napetost DC 3,7 V
Vhodna napetost -
Vhodni tok -
Čas delovanja z enim polnjenjem Pribl. 6h
Čas polnjenja Pribl. 3 ure
Čas delovanja v stanju pripravljenosti 30 dni
Vrata za polnjenje USB-C
Število programabilnih gumbov 4
Sledilna ploščica ja
Vibracije ja
Vgrajen zvočnik ja
Avdio priključek 3,5 mm vhod ja
Kompatibilnost PS4, PS5 (samo igre PS4), Android (10.0 in novejši), iOS (13.0 in novejši), Android TV (žični), PS3 (žični), PC (žični)
Tehnične podrobnosti
Igralna platforma
PS4
Cached: Sun, 05 May 2024 02:32:25 GMT