VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiKontrolerji / ploščkiBrezžični igralni krmilnik iPega PG-9083B z držalom za pametni telefon (plamen)

Brezžični igralni krmilnik iPega PG-9083B z držalom za pametni telefon (plamen)

ID: 20773857
45,21 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični igralni krmilnik iPega PG-9083B z držalom za pametni telefon (plamen)

 

Igralni krmilnik iPega PG-9083B

Dvignite svoje igranje na višjo raven in podrite nove rekorde. Igralni krmilnik iPega je združljiv s sistemoma Android in iOS, z nastavljivo širino do 280 mm pa lahko podpira najrazličnejše naprave – vključno s pametnimi telefoni in tablicami. Bluetooth 5.0 zagotavlja stabilno in hitro povezavo. Napravo lahko povežete tudi prek kabla, tako da lahko udobno igrate na računalniku ali Nintendo Switch. Vzdržljiva baterija zagotavlja do 15 ur delovanja PG-9083B, ergonomska oblika pa pomeni, da lahko uživate v dolgih urah igranja, ne da bi se utrudili.

2 možnosti priklopa

Krmilnik lahko povežete na 2 načina - brezžično ali s kablom. Bluetooth 5.0 vam omogoča, da pozabite na težave pri prenosu signala. PG-9083B zagotavlja hitro, stabilno in zanesljivo povezavo – nepričakovane zamude ali zatikanja vas ne bodo nikoli več ovirale na poti do zmage! Napravo lahko povežete tudi žično – na primer z računalnikom ali konzolo.

Popolnoma premišljen dizajn

Krmilnik odlikuje drsna zasnova, zahvaljujoč kateri lahko prilagodite njegovo širino. To pomeni, da lahko nanj enostavno postavite pametni telefon ali tablico z dimenzijami 13-28cm. Naprave lahko namestite vodoravno in navpično - na vas je, da se odločite, kako vam je všeč. Drsnik na hrbtni strani krmilnika omogoča zaklepanje nastavljene širine, kar zagotavlja zahtevano stabilnost.

Široka združljivost

Prosto igrajte na svoji najljubši strojni opremi. PG-9083B ni združljiv le s telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Android 6.0+ ali iOS 11.0–13.3.1, temveč med drugim tudi z Nintendo Switch in Windows PC. To vam daje skoraj neomejene možnosti. Ne glede na to, kaj radi igrate - iPega vam bo pomagal zmagati!

Ergonomska oblika

Igrajte več ur brez strahu pred bolečino v zapestju ali utrujenostjo. Krmilnik je bil zasnovan tako, da vam nudi maksimalno udobje. Izdelana iz trpežnih, a prijetnih materialov na dotik - se popolnoma prilega vašim rokam in ne bo zdrsnila iz njih. Enostavno dostopni gumbi naredijo igranje še bolj prijetno - vaš naslednji rekord je bližje, kot si mislite!

Dolg čas delovanja - priročno polnjenje

Pozabite na nepričakovane, neželene prekinitve vaše igre. Krmilnik je opremljen z vzdržljivo 380mAh baterijo, ki zagotavlja do 15 ur delovanja baterije. Polnite ga lahko s priloženim kablom microUSB. Krmilnik lahko uporabljate tudi med polnjenjem – tako da vam niti ni treba prekiniti igre!

Vključuje:

  • Igralni plošček
  • Navodila za uporabo
  • Micro USB kabel
Proizvajalec iPega
Model PG-9083B
barva PLAMEN
Povezava Žično / Bluetooth
Bluetooth različica 5.0
Bluetooth doseg 8m
Razširitev obsega ročaja 28 cm
Kapaciteta baterije 400 mA
Delovni tok 15 mA
Delovna napetost DC 3,7 V
DC vhodna napetost 5V
Vhodni tok 500 mA
Čas delovanja z enim polnjenjem približno 15h
Čas polnjenja pribl. 3 ure
Čas delovanja v stanju pripravljenosti do 30 dni
Vrata za polnjenje Mikro-USB
Število programabilnih gumbov nič
Sledilna ploščica št
Vibracije št
Vgrajen zvočnik št
Avdio vhod 3,5 mm vtičnica št
Kompatibilnost Android 6.0V in novejši, iOS 13.0, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (žično)
Tehnične podrobnosti
Igralna platforma
Drugo
Cached: Mon, 06 May 2024 12:09:49 GMT