VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Brezžični igralni krmilnik iPega PG-9228

ID: 20773871
38,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični igralni krmilnik iPega PG-9228

 

iPega PG-9228 brezžični krmilnik / igralna ploščica

Uživajte v še večji potopitvi z iPega PG-9228. Krmilnik se z vašo napravo poveže prek žične povezave ali Bluetooth 5.0. Še več, ima vgrajene vibracijske motorje in barvito osvetlitev ozadja. Priložena sta tudi držalo za telefon in kabel USB-C. GamePad deluje z operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows. Uspešno ga boste povezali tudi s PS 3 / 4, Android Smart TV in Nintendo Switch.

Barvita osvetlitev ozadja

Brezžični krmilnik iPega PG-9228 je opremljen z RGB osvetlitvijo ozadja, ki daje pravi občutek igranja. Izbirajte med več razpoložljivimi učinki in uživajte v edinstvenem vzdušju med igranjem. Osvetlitev ozadja lahko prilagodite po svojih željah z namenskim stikalom.

2 možnosti priklopa

Krmilnik iPega PG-9228 se na združljivo napravo poveže na 2 načina. Na računalnik ali prenosnik ga povežete s kablom z USB-C priključkom. Če stavite na brezžično rešitev, združite krmilnik s svojo strojno opremo prek Bluetooth 5.0 in uživajte v gladkem delovanju PG-9228 do 8 metrov.

Višja stopnja potopitve

Dvignite svoje igranje na višjo raven z iPega PG-9228! Krmilnik je opremljen z 2 motorjema, ki se z nežnimi vibracijami odzivata na dogodke v igri. Še več, ima gumb TURBO, s katerim boste proti nasprotniku poslali točo nabojev!

Držalo za telefon

V kompletu boste našli tudi držalo za telefon, ki ga enostavno pritrdite na krmilnik. Razpon njegove razširitve je od 55 do 85 mm, tako da se prilega različnim modelom pametnih telefonov. Potovanje z vlakom, pot v službo - zdaj lahko svoje najljubše igre vzamete s seboj kamor koli.

Široka združljivost

Ne bojte se težav z združljivostjo! Brezžični krmilnik iPega PG-9228 deluje s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android ali iOS. Povezali ga boste tudi z računalnikom, prenosnikom, Nintendo Switchom, PS4/PS3 in Android Smart TV.

Dolg čas delovanja

Uživajte do 15 ur neprekinjenega igranja. Brezžični krmilnik iPega PG-9228 je opremljen z baterijo 800 mAh, kar pomeni dolgo delovanje. Poleg tega ostane v stanju pripravljenosti do 30 dni (če je baterija popolnoma napolnjena). Po drugi strani pa boste s priloženim kablom USB-C na USB-A obnovili energijo naprave. Po približno 3 urah bo izdelek pripravljen za nadaljnje delovanje.

Vključeno

  • krmilnik
  • Kabel USB-C na USB-A
  • držalo za telefon
  • navodila za uporabo
Proizvajalec iPega
Model PG-9228
barva Črna
Povezava Žično/Bluetooth
Bluetooth različica 5.0
Bluetooth doseg 8 m
Razpon razširitve ročaja 55-85 mm
Kapaciteta baterije 800 mAh
Delovni tok 15 mA
Delovna napetost DC 3,7 V
Vhodna napetost DC 5V
Vhodni tok 500 mA
Čas delovanja z enim polnjenjem pribl. 15 h
Čas polnjenja pribl. 3 ure
Čas pripravljenosti 30 dni (popolnoma napolnjena baterija)
Vrata za polnjenje USB-C
Sledilna ploščica št
Vibracije DA
Vgrajen zvočnik št
3,5 mm jack avdio vhod št
Kompatibilnost Android, iOS (13.0 ali novejši), Windows (7.0 ali novejši), Nintendo Switch, PS3, PS4
Tehnične podrobnosti
Igralna platforma
Drugo
Cached: Mon, 06 May 2024 12:33:34 GMT