VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaBrezžični mikrofon TIKTAALIK MIC+ (črn)

Brezžični mikrofon TIKTAALIK MIC+ (črn)

ID: 20636336
78,14 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 92.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični mikrofon TIKTAALIK MIC+ (črn)

 

Brezžični mikrofon TIKTAALIK MIC+ (črn)

Mic+ je brezžični mikrofon z veliko uporabnimi funkcijami. Vlog, prenos v živo, snemanje glasbe, intervju, video klepet – ta kompaktna naprava se bo dobro obnesla v takih in podobnih situacijah. Deluje z operacijskima sistemoma Android in iOS, z združljivo napravo pa se poveže preko Bluetootha. Poleg tega je mikrofon opremljen s posebno sponko, ki vam bo omogočila pritrditev Mic+ na oblačilo, kot je bluza.

Različne aplikacije

Mikrofon je bistveno orodje za vlogerje, ustvarjalce YouTube vsebin, novinarje, umetnike itd. Uporabljali ga boste tudi za predstavitve, spletna predavanja, snemanje glasbe, videoposnetkov z navodili itd. Tiktaalik Mic+ deluje s platformami, kot so Zoom, Twitch, YouTube , Vimeo, Facebook live in Google Meet.

Popolnoma zajema glas

Mikrofon Tiktaalik Mic+ omogoča snemanje Hi-Fi 48 bps 16-bitnega zvoka, kar pomeni natančno snemanje glasu. Poleg tega 8 mm modul kondenzatorskega mikrofona pomaga zmanjšati hrup iz okolice, kot je hrup vetra. Širok frekvenčni razpon zagotavlja uravnotežen zvok z bogatimi podrobnostmi, tako da lahko uspešno posnamete ASMR ali novo pesem.

Več možnosti

Ali snemate intervju ali morda vodite prenos v živo? Če je tako, se vam bo zdelo koristno imeti 2 mikrofona. Vse kar morate storiti je, da jih povežete s svojim pametnim telefonom in aktivirate funkcijo snemanja v namenski aplikaciji. Uživajte v še več udobja s Tiktaalik Mic+.

Način oddajnika in sprejemnika

Mikrofon Tiktaalik Mic+ ponuja 2 načina delovanja TX in RX. Prvi deluje kot oddajnik, ki vam omogoča, da žične naprave spremenite v brezžične. To pomeni, da ko povežete mikrofon s televizorjem prek kabla, lahko z njim na primer seznanite slušalke TWS. Način sprejemnika (RX) bo po drugi strani dobro deloval za naprave, ki niso opremljene z Bluetoothom. To bodo na primer zvočniki ali avtomobili. Za to boste potrebovali 3,5 mm avdio kabel (priložen).

Lahek in kompakten

Brezžični mikrofon Tiktaalik Mic+ bo dobro deloval tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Je lahek (18 g) in kompakten - njegova dolžina je le 7 cm. Sploh ne boste čutili, da ga nosite. Poleg tega vam bo posebna sponka omogočila, da mikrofon pritrdite na bluzo ali drug del oblačila. Lahko ga tudi postavite na mizo ali ga držite v roki.

Do 10 h z enim polnjenjem

Uživajte v dolgem času delovanja mikrofona. Tiktaalik Mic+ je opremljen z 300 mAh litijevo baterijo, ki omogoča približno 10 ur neprekinjenega snemanja. Še več, v približno 30 minutah ga boste napolnili do 80 %. Nalogo vam bo olajšal priložen kabel USB-C. Mikrofon je opremljen tudi z barvnim indikatorjem, ki vas obvešča o izbranem načinu in nizki ravni baterije.

Snemajte na prostem

Tiktaalik Mic+ vam omogoča skoraj neomejeno snemanje. Uporablja Bluetooth različice 5.0 in ga odlikuje domet do 20 metrov, kar vam bo omogočilo ustvarjanje posnetkov tudi z nekoliko daljših razdalj. Še več, učinkovito odpravlja hrup iz okolice, tako da se lahko gledalci osredotočijo na vsebino, ki jo prenašate.

Široka združljivost

Vas skrbi, da mikrofon ne bo deloval z vašo opremo? ne bodi! Tiktaalik Mic+ je združljiv z napravami, kot so videokamera, prenosnik, pametni telefon, športna kamera, TV, zvočniki itd. Povezali ga boste tudi z zaslonom na letalu ali tekalni stezi.

Namenska aplikacija

Pridobite dostop do praktičnih funkcij z namensko aplikacijo. Podpira snemanje v 4K, uporabo filtrov ali prilagajanje okvirja - 30/60 sličic in svetlost slike. Omogoča tudi, da omogočite/onemogočite zmanjšanje šuma. Poleg tega deluje z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Vključeno

  • mikrofon
  • 3,5 mm avdio kabel
  • USB kabel
  • RCA kabel
  • žične slušalke
  • ušesne kljuke (S/M/L)
  • vetrobran
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Tiktaalik
Model Mikrofon+
barva Črna
Bluetooth različica 5.0
Frekvenca vzorčenja 44,1 kHz
Brezžični kanali 2
Vrata za polnjenje USB-C
Izhodna vrata TPS 3,5 mm 4-polni
Avdio kodeki SBC, AAC
Pasovna širina snemanja 22 kHz
Čas delovanja do 10 h
Kapaciteta baterije 300 mAh
Zmanjšanje hrupa 90 dB
Bluetooth protokoli A2DP, AVRCP, HFP, HSP, PBAP, SPP, GATT
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 06 May 2024 01:03:45 GMT