VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaBREZŽIČNI VIBRACIJSKI JAJČEK Lovers Premium

BREZŽIČNI VIBRACIJSKI JAJČEK Lovers Premium

ID: 20396765
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
49,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BREZŽIČNI VIBRACIJSKI JAJČEK Lovers Premium

 

Bi radi mini igračko, ki lahko zadovolji vse vaše potrebe?

 

Potem izberite praktični brezžični jajček, ki bo presenetil s svojim zmogljivim sistemom in privlačno podobo. Znotraj malega ohišja se skriva močan motor s kar 10 različnimi funkcijami vibracij. Njegovo upravljanje pa boste lahko prepustile tudi v roke vašega partnerja, saj ima priloženi daljinski upravljalnik. Poigrajte se z majhnim jajčkom, ki kljub svoji velikosti prinaša ogromne užitke.

Jajček Lovers Premium je izdelan le iz najboljših materialov, ter zmogljivih vibracij. Vse to, da bo dodobra zadovoljil vaše potrebe in vas popeljal na pravo popotovanje užitkov. Izbirale boste lahko med 10 različnimi programi vibracij, in to z priročnim daljinskim upravljalnikom. Tako boste lahko nastavile svoj najljubši program, ter odložile daljinec, in le uživale. Lahko pa si boste privoščili malce bolj nagajivo predigro s partnerjem, ter ga prepustili v njegove roke. V vaši torbici se bo diskretno skril med ostale stvari, in vam tako delal družbo kjerkoli in kadarkoli.

Prepustite se v roke igračke, ki bo zares odlično poskrbela za zadovoljitev vaših potreb.

Lovers Premium linija izdelkov je oblikovana posebej za pare, ki želijo popestriti svoje intimne trenutke in posledično doživeti še večje užitke. Vsi njihovi izdelki so zapakirani v ljubki embalaži, ki kar kliče po romantičnih trenutkih v dvoje.

Cached: Fri, 31 May 2024 21:09:06 GMT