Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatkiBroške za ženske z bisernim kamenčkom - emajl iz rožnatega zlata Divje rože Luksuzna broška Nakit - Ženski poročni šopek Broške Pin za rojstni dan, zabavo, obletnico

Broške za ženske z bisernim kamenčkom - emajl iz rožnatega zlata Divje rože Luksuzna broška Nakit - Ženski poročni šopek Broške Pin za rojstni dan, zabavo, obletnico

ID: 21126041
-39 % Novo
27,67 €
16,75 €
Prihranek  10,92 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Bleščeča ženska broška, osrčje in biserno čudovita lepa broška, svetleča nagrada, izdelana iz tehnologije galvaniziranih zlitin, zagotavlja, da je broška odporna na obrabo in sijoča.

Izjemne kristalne broške, ženske broške, nakit: 2,05 x 2,05 palca, edinstven zaradi dizajna dva v enem ženska broška ni samo broška, temveč tudi obesek za ogrlico.

Broška, emajl, nosorogovo

Najboljše darilo zanjoBroške sponke za oblačila ,Obleka, srajca, šal, klobuk, plašč, pulover, jakna. Primerno za dekleta, moške in ženske. Brez omejitev glede starosti in spola.

Večina priložnosti. Fantastično darilo za pomembne dni v enem letu, primerno za nošenje ob kateri koli priložnosti, kot so obletnica, rojstni dan, valentinovo, poroka, božič, materinski dan itd.

Cached: Thu, 02 May 2024 06:34:04 GMT