VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BUGATTI grelnik vode GIULIETTA Black matt

ID: 20578842
259,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 22.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: VALUMA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
![CDATA[Giulietta je Bugattijev električni grelnik vode z neustavljivim šarmom in prefinjenim slogom. Predmet\, oblikovan in zasnovan tako\, da postane ikona v glavah tistih\, ki ga občudujejo. S sferičnim ohišjem iz nerjavečega jekla 18/10 v kompaktni velikosti se zažene z enim dotikom in izklopi\, ko pride do vrenja.Izliv je opremljen s filtrom za vodni kamen\, ki zadržuje nečistoče. Majhne odprtine vzdolž telesa kotlička prikazujejo nivo vode in svetijo med delovanjem.
Na voljo v večih barvnih kombinacijah!
  • Sferični kotliček\, popolna združitev arhitekturnih in oblikovalskih referenc za ikonični objekt. Krogla je bila vedno simbol in emblem absolutne pravilnosti; je v središču Bugattijevega novega koncepta električnega grelnika vode: Giulietta\, ki izziva meje popolnosti.
  • Tako kot junakinja Shakespearovega dela\, po katerem je poimenovana\, je usojeno\, da ostane v zgodovini vtisnjena kot mit.
  • Ohišje sferične oblike daje predmetu kompaktno prostornino\, ne da bi pozabili na njegovo prostornino (1\,2 litra).
  • Idealen predmet za kuhinjo\, odličen tudi kot okrasni element na polici v dnevni sobi\, na mizici ali na vogalu mize.
  • Lahko se ga postavi in obrne za 360° na njegovo podlago\, ki se popolnoma ujema z obliko kotlička kot celo…

     

    ![CDATA[Giulietta je Bugattijev električni grelnik vode z neustavljivim šarmom in prefinjenim slogom. Predmet\, oblikovan in zasnovan tako\, da postane ikona v glavah tistih\, ki ga občudujejo. S sferičnim ohišjem iz nerjavečega jekla 18/10 v kompaktni velikosti se zažene z enim dotikom in izklopi\, ko pride do vrenja.Izliv je opremljen s filtrom za vodni kamen\, ki zadržuje nečistoče. Majhne odprtine vzdolž telesa kotlička prikazujejo nivo vode in svetijo med delovanjem.Na voljo v večih barvnih kombinacijah!]]
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Cached: Fri, 17 May 2024 04:57:08 GMT