Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliMačkeCATLINK Luxury pro-X inteligentno mačje stranišče - belo

CATLINK Luxury pro-X inteligentno mačje stranišče - belo

ID: 20728137
588,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: KupujCeneje.si
Na voljo še 1 ponudba od 774.86 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mačke so aristokratska bitja in hišni ljubljenčki mnogih ljudi in vsaka mačka potrebuje zasebno, udobno in čisto mesto za opravljanje svoje potrebe.

 



Prazen način z enim klikom

Catlink Scooper Pro združuje zmožnost pometanja smeti z enim klikom, ogled nivoja stelje ter merjenje temperature in vlažnosti z velikodušnim 13-litrskim košem za smeti, ki pokriva vse potrebe vaše mačke.

10-kratna varnostna jamstva

S senzorjem proti uščipnitvi Scooper preprečuje incidente in situacije, ko bi se vaša mačka lahko poškodovala ali uščipnila, in ima več kot deset varnostnih jamstev za brezskrbnost. Poleg tega infrardeči senzor preprečuje, da bi koš za pesek deloval, ko vaše mačke vstopijo vanj, senzor gravitacije pa poskrbi, da koš za pesek ostane stabilen in se ne more prevrniti.

Kako osvežujoče!

Medtem ko Catlink Pro-X služi vaši mački, s priloženim filtrom z aktivnim ogljem in UV-svetlobo odstrani tudi morebitne vonjave, ki se razvijejo pozneje.

APP daljinski upravljalnik

Nadzorna plošča vam ponuja preprost in učinkovit način prilagajanja koša za smeti, vendar funkcija aplikacije ponuja veliko več. Z zmožnostjo prepoznavanja več mačk in vodenja stalnega 24-urnega zdravstvenega poročila ste lahko ves čas obveščeni o zdravstvenem stanju vaše mačke v več dimenzijah.


Tehnične podrobnosti
Pokrov
da
Cached: Thu, 02 May 2024 09:52:50 GMT