VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

CEL-TEC TelCam 350 EXPERT

ID: 20763264
830,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: RICOM secure
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
CEL-TEC TelCam 350 EXPERT

 

Teleskopska inšpekcijska kamera CEL-TEC TelCam 350 EXPERT z barvnim LCD zaslonom , močno LED osvetlitvijo in maksimalno dolžino do 360 cm . Idealno na primer za pregled avtomobilskih šasij, žlebov, bazenov itd.

 

cel-tec-telcam-350-prehled.jpg

 

Popolnoma nov tip inšpekcijske kamere za leto 2018 na trdnih teleskopskih palicah iz lahkih ogljikovih vlaken. Palica je sestavljena iz 3 delov, ki jih je mogoče podaljšati od 108 cm do skupne dolžine 360 cm . Sama kamera je opremljena z 12 močnimi LED diodami za kvalitetno osvetlitev prostora (intenzivnost osvetlitve je mogoče regulirati) in je na 51 cm gibljivem kablu, ki ga je mogoče oblikovati/upogibati po potrebi.

 

cel-tec-telcam-350-expert-control-box.jpg

 

Naprava je dobavljena v zaščitnem aluminijastem ohišju , kjer je vse pregledno urejeno in zaščiteno pred morebitnimi poškodbami zaradi padca ipd. Sama naprava (palica + kamera, zunaj ročaja in LCD) je izdelana v vodoodpornem IP68 , tako da ni potrebe skrbeti za pregled podvodnih območij.

 

cel-tec-telcam-350-expert-lcd-display.jpg

 

Upravljanje naprave je preprosto in se izvaja s pomočjo intuitivnega gumba za upravljanje na ročaju. Poleg tega je jedilnik v celoti v češčini.

 

Slika kamere se v realnem času prikazuje na barvnem 4,3" LCD zaslonu , ki ga lahko zaščitimo s senčnikom (priložen) za dobro vidljivost tudi v sončnem vremenu. Naprava lahko zajema tudi video in fotografije , ki so shranjene na SD kartici kartica velikosti do 32 GB .

 

Ročaj vsebuje 2 polnilni Li-ion celici tipa 18650 s skupno zmogljivostjo 5200 mAh , ki bosta zagotovili dovolj energije za več kot 200 minut delovanja . Enostavno jih je polniti zahvaljujoč dvoceličnemu polnilniku, ki je vključen v paket.

 

prednosti:

  • Kovinska kamera
  • 120° širok vidni kot
  • Enostavno rokovanje (pri delu ni treba imeti kovčka)
  • Prikazovalna enota na ročaju
  • Barvni LCD

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Sun, 05 May 2024 23:05:24 GMT