VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaBaterijske svetilkeČelna svetilka Superfire HL07, 320lm, USB

Čelna svetilka Superfire HL07, 320lm, USB

ID: 20627330
13,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 42.57 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čelna svetilka Superfire HL07, 320lm, USB

 

Naglavna svetilka Superfire HL07

Funkcionalna naglavna svetilka Superfire HL07 je opremljena z zmogljivo baterijo 1200 mAh, ki zagotavlja do 4,5 ure delovanja. S svetlostjo do 320 lumnov, 5 svetlobnimi načini in vodoodpornostjo IP67 je popoln za številne aplikacije. S prilagodljivim naglavnim trakom in senzorjem gibanja je naprava tudi izjemno priročna za uporabo. Prilagodite ga svojim potrebam in uživajte v optimalni osvetlitvi ne glede na situacijo.

Dolgo vam bo služil

Da bi vam zagotovil zanesljivost svetilke, jo je proizvajalec opremil z zmogljivo baterijo s kapaciteto kar 1200 mAh. Njeno polnjenje s pomočjo navadnega USB kabla traja le 4 ure. Po tem vam lahko naprava odlično služi do 4,5 ure! To je dovolj dolgo, da vam zagotovi odličen vir svetlobe in varnost v temi.

Odlično bo osvetlila vsak prostor

Svetilka je odlična za različne terene. Oddaja lahko fokusirano ali razpršeno svetlobo, tako da lahko učinkovito osvetli območje tako na daljavo kot blizu vas. Tako celovito delovanje naprave vam omogoča, da jo uspešno uporabljate skoraj v vsaki situaciji - bo vaš zanesljiv vir osvetlitve v vsakem prostoru! Njegov največji domet osvetlitve je do 90 m.

Izbirate lahko med 5 načini delovanja

S 5 načini delovanja lahko enostavno prilagodite delovanje svetilke situaciji in vašim potrebam. Naprava lahko sveti močno ali šibko v načinu reflektorja (z do 5 W) ali načinu reflektorja (z do 3 W). Imate tudi možnost, da ga nastavite tako, da hkrati zagotavlja močno osvetlitev v načinu reflektorja in reflektorja. Zaradi vsega tega je HL07 uspešen za uporabo doma, na prostem ali v delavnici.

Enostaven za uporabo

Delovanje naprave je olajšano z vgrajenim senzorjem gibanja. Svetilko zaženete tako, da z roko pomahate pred njo na razdalji do približno 10 cm. Še več, poseben gumb omogoča hitro in priročno preklapljanje med načini osvetlitve. Z njegovo pomočjo lahko tudi izklopite HL07.

Prilagodite ga situaciji

Superfire vam omogoča tudi nastavitev kota svetilke v območju 0-45°. Tako ga lahko preprosto prilagodite svojim potrebam in željam. Prilagodite ga tako, da vam zagotovi optimalno osvetlitev v vsaki situaciji. Nič več se vam ni treba omejiti le na en nespremenljiv kot svetlobe!

Ne bojte se dežja

Svetilka ima tudi vodotesno oceno IP67. To pomeni, da ga ne bo poškodovalo brizganje ali dež. Zahvaljujoč temu lahko brez strahu uporabljate njegove zmogljivosti v skoraj vseh pogojih. S Superfire boste prepričani, da vam v nobeni situaciji ne bo zmanjkalo svetlobe!

Zagotovil vam bo izjemno udobje

Superfire HL07 je tudi neprimerljivo udobje uporabe. Svetilka tehta le 85 g in je opremljena s prožnim, koži prijaznim trakom. Tako ga lahko nosite dlje časa brez najmanjše skrbi – brez nevarnosti utrujenosti ali glavobolov. Z lahkoto vam bo sprostil roke in vam omogočil učinkovite aktivnosti tudi po temi - svetlobe vam zagotovo ne bo zmanjkalo!

Uporabite ga, kjer želite in kakor želite

Kar odlikuje HL07, je mnogoterost njegovih možnih aplikacij. Uspešno ga boste uporabljali za pohodništvo, akcijo ali tek po mraku. Lahko ga vzamete tudi na kampiranje ali ribolov. Prav vam bo prišel tudi, ko se vam med nočnim potovanjem pokvari avto – ustrezna osvetlitev vam bo pomagala popraviti. Uporabo svetilke olajša tudi poseben kavelj, ki omogoča, da napravo obesite na želeno mesto in jo spremenite v praktično svetilko.

Proizvajalec Superogenj
Model HL07
Izvor svetlobe LED
Nazivna moč 5W (reflektor)/3W (reflektor)
Razpon do 90 m
Stopnja zaščite IP67
Material TPR + PC + ABS
Utež 85 g
Čas delovanja do 4,5 h
Dimenzije 58x45x38 mm
Zmogljivost 1200 mAh
Tehnične podrobnosti
Vrsta svetilke
naglavna baterijska svetilka
Cached: Sun, 05 May 2024 19:08:49 GMT