VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaBaterijske svetilkeČelna svetilka Superfire HL51, 160lm, USB

Čelna svetilka Superfire HL51, 160lm, USB

ID: 20627333
Čelna svetilka Superfire HL51, 160lm, USB
5,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čelna svetilka Superfire HL51, 160lm, USB

 

Naglavna svetilka Superfire HL51

Naglavno svetilko Superfire HL51 odlikuje velik reflektor, ki zagotavlja visoko intenzivnost oddane svetlobe in domet do 300m. Akumulatorska baterija, ki jo polni USB, omogoča do 2,5 ure delovanja. Prilagodljiv kot svetilke in 3 načini osvetlitve vam zagotavljajo svobodo uporabe, o kateri sanjate. Prilagodljiv naglavni trak ponuja neprimerljivo udobje, stopnja zaščite IP42 pa omogoča uporabo svetilke v skoraj vseh pogojih.

Optimalna osvetlitev v najrazličnejših situacijah

Velik reflektor s premerom 51 mm zagotavlja odlično osvetlitev s svetilnostjo do 160 lm. Zahvaljujoč njej lahko svetilka sveti na razdalji do 300 metrov. HL51 bo torej idealen za številne scenarije. Osvetlil vam bo pot med nočnim pohodom, uspešno ga boste uporabili na kampiranju, lahko pa ga uporabite tudi med popravilom avtomobila ob cesti, ko se zmrači.

Osupljivo dolg delovni čas

Vgrajeno baterijo s kapaciteto 1200 mAh je mogoče priročno polniti prek USB-ja. Zagotavlja približno 2,5 ure delovanja svetilke. Uporabo HL51 olajša poseben indikator, ki sveti rdeče, ko se naprava polni, in modro, ko je baterija že napolnjena. Tako vedno veste, kaj se dogaja z vašo svetilko!

Izbirajte med 3 razpoložljivimi načini osvetlitve

Svetilka lahko sveti na 3 načine - v načinu močne in šibke svetlobe ter stroboskopsko. Tako imate možnost, da njegovo delovanje prilagodite svojim trenutnim pričakovanjem in situacijam. Superfire HL51 bo vedno odlično osvetlil temo in zagotovil točno tisti vir svetlobe, ki ga potrebujete.

Prilagodite smer svetlobe svojim potrebam

Naklon reflektorja lahko nastavite od 0-90°. Uporabite to možnost, da svetlobni žarek usmerite točno tja, kamor želite. Ni vam več treba biti omejen na eno vnaprej določeno nastavitev svetilke - z uporabo Superfire HL51 jo lahko preprosto prilagodite svojim pričakovanjem.

Voda mu ne bo škodila

Naprava ima tudi oceno IP42. To pomeni, da ga lahko uporabljate brez skrbi zaradi spreminjajočih se vremenskih razmer ali zahtevnega terena. Svetilki ne bodo poškodovali padavine ali naključni pljuski vode iz slapa. Ta vzdržljiva naprava vas ne bo nikoli pustila na cedilu!

Udoben za uporabo

Superfire HL51 je tudi izjemno udoben za uporabo. Svetilka tehta le 102 g, tako da jo lahko imate na glavi tudi več ur – ne bo prevelika obremenitev. Poleg tega je elastika prijetna na dotik in koži prijazna, zato vam naprava zagotavlja neprimerljivo udobje.

Proizvajalec Superogenj
Model HL51
Svetlost 160 lm
Nazivna moč 2,5 W
Zmogljivost 1200 mAh
Čas delovanja 2-5 h
Vrata za polnjenje mikro USB
Odpornost na padce 1 m
Stopnja zaščite IP42
Utež 102 g
Dimenzije 56x51x80 mm
Tehnične podrobnosti
Vrsta svetilke
naglavna baterijska svetilka
Cached: Sun, 05 May 2024 10:44:20 GMT