VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiChiven 3 moški masturbator višina učinka tekoči črni silikon

Chiven 3 moški masturbator višina učinka tekoči črni silikon

ID: 21079279
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
62,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Otouch Chiven3 je masturbator vibratorja za moške s toplotnim učinkom, ki bo zagotovil najbolj realističen spolni užitek. Pridobivanje simuliranega oralnega seksa še nikoli ni bilo tako enostavno!

Izklopite telefon in se sprostite za močno stimulacijo, da se boste počutili kot vroč oralni seks. . . In uživajte v enakih rezultatih! Ne glede na obliko ali velikost je ta masturbator pripravljen postati doživetje užitka najbolj vznemirljivega! Lahko uživate v funkciji ali brez njega.

chiven 3 se osredotoča na prav poseben del človekovega telesa: glava penisa; in na zelo občutljivem območju na dnu glave, znane kot frenulum. Pripravite se, da začutite toplejše temperature na 2 stopnjah, pa tudi 6 neumornih vibracijskih načinov.

Zakaj funkcija toplotnega učinka? Več preiskav je pokazalo, da se ta del večine penisov zelo dobro odziva na kombinacijo spodbudnih vibracij in toplote. Realističen občutek, kaj se zdi kot vroča usta, je težko premagati! Notranjost je mehka, popolnoma zapeljiva in pripravljena, da jo obkroža s toploto in visokotehno stimulacijo. Želeli boste samo bolj in več preživeti!

Cached: Fri, 31 May 2024 21:08:09 GMT