VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaVzdrževanje zrakaČistilnikiČistilec zraka Sharp UA-PF40E-W (z ionsko tehnologijo Plasmacluster)

Čistilec zraka Sharp UA-PF40E-W (z ionsko tehnologijo Plasmacluster)

ID: 20391870
265,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 20.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: eWeki
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Privoščite si čistejši in bolj zdrav zrak

Odstranite vonjave, alergene, prah,... in ohranite svežino

Uživajte v čistejšem in bolj zdravem zraku brez delcev cvetnega prahu, prahu, dima, dlake hišnih ljubljenčkov in ostalega onesnaženja s čistilci zraka Sharp. Ionska tehnologija Plasmacluster (3-stopenjski filtrirni sistem), ki oddaja pozitivne in negativne ione je učinkovita pri uničevanju bakterij, virusov, alergenov in plesni ter pri odstranjevanju vonjav in statične elektrike. Z vrhunskimi zračnimi filtri HEPA iz zraka odstrani 99,97 % delcev v velikosti 0,3 mikrona.

Ionska tehnologija

Doma lahko mirno dihate: edinstvena tehnologija Plasmacluster Ion uporablja pozitivne in negativne ione za varen in naraven boj proti nadležnim in škodljivim virusom, mikrobom in vonjavam v zraku v prostoru. Hkrati se zmanjša statična elektrika. Njegova učinkovitost je bila dokazana z obsežnimi študijami. Tako lahko uživate v svežem, čistem zraku in se enostavno počutite dobro.

Ionska prha

Odlično za uporabo po kuhanju ali če vas ni bilo v prostoru dlje časa! Ta poseben način se uporablja za intenzivno čiščenje zraka, na primer po kuhanju ali če je zrak v prostoru postal "postan". Ioni plazme visoke gostote se  v močnem zračnem toku sproščajo 60 minut. Izkusili boste, kako zrak že po kratkem času postane prijetno svež in čist, tako se lahko sprostite in spet lahkotno zadihate.

>]]
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 17:08:56 GMT