VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaČISTILO ZA IGRAČKE Hot Bio

ČISTILO ZA IGRAČKE Hot Bio

ID: 20380135
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
ČISTILO ZA IGRAČKE Hot Bio

 

Čiščenje pripomočkov ima veliko pomen pri ohranjanju higiene ter podaljšanju dobe izdelka.

 

Za vse, ki jim je poleg higiene pomembno tudi skrb za okolje, pa predstavljamo biološko čistilo za igračke Hot Bio. To čistilo bo temeljito očistilo vaše spolne pripomočke. Čistilo Hot Bio enostavno nanesite na poljuben pripomoček, počakajte minuto, da čistilo opravi svoje delo in že boste pripravljeni na nove užitke! Čistilo za igračke Hot Bio je na voljo v praktični steklenički za enostaven nanos izdelka, ter ima dodano prijetno naravno aromo grenivke. 

Ingredients: aqua, caprylylcapryl glucoside, glycerin, benzyl alcohol, benzoic acid, sorbic acid, sodium hydroxide, citrus paradisi seed extract

 


 

HOT Bio Line 

Bio Line je posebna serija izdelkov priznanega proizvajalca HOT, ki poudarja skrb za okolje in uporablja povsem naravne, biološko certificirane materiale. Bio Line izdelki imajo certifikat NCP (Nature Care Product), so pregledani s strani EcoControl, ter imajo prav tako tudi certifikat veganskega združenja. Zapakirani so v okolju prijazni 'zeleni' embalaži, ki je izdelana iz obnovljivih sestavin. 

Cached: Sun, 28 Apr 2024 10:47:40 GMT