Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborČitalci karticČitalec pomnilniških kartic Baseus Lite Series SD/TF, USB (siv)

Čitalec pomnilniških kartic Baseus Lite Series SD/TF, USB (siv)

ID: 20773729
11,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čitalec pomnilniških kartic Baseus Lite Series SD/TF, USB (siv)

 

Čitalec pomnilniških kartic Baseus SD/TF, USB (siv)

Upravljajte svoje datoteke na hiter in priročen način. V pomoč vam bo čitalnik pomnilniških kartic Baseus, ki je opremljen z USB vmesnikom in podpira SD in TF kartice. Dodatek odlikujejo hitrosti do 104 MB/s, podprta kapaciteta pa je 2 TB. Njegove prednosti vključujejo tudi robustno zasnovo, kompaktno velikost in široko sistemsko združljivost.

Dobro oblikovana

Čitalnik omogoča hkratno delovanje SD in TF kartic, praktičen svetlobni indikator pa obvešča o njegovem stanju delovanja. Dodatek ima tudi prenapetostno zaščito in ponuja USB vmesnik. Bralnik je združljiv z Windows, iOS, Linux in Vista.

Priročno upravljanje

Čitalnik pomnilniških kartic Baseus ima vmesnik USB3.0 in zagotavlja hiter prenos podatkov, tako da lahko datoteke, ki jih potrebujete, pošljete v hipu - največja hitrost je do 104 MB/s. Velika kapaciteta je tudi prednost, saj čitalnik podpira pomnilniške kartice z največjo kapaciteto 2 TB.

Veliko aplikacij

Funkcija plug&play pomeni, da vam ni treba izgubljati časa z zapletenimi konfiguracijami – samo povežite čitalnik z napravo po vaši izbiri in upravljajte svoje datoteke. Na ta način si boste omogočili udoben prenos vaših počitniških fotografij ali prenos potrebnih dokumentov v službi. Dodatna prednost je poseben svetlobni indikator, ki vas obvešča o delovnem stanju bralnika.

Proizvajalec Baseus
Model WKQX060013
Hitrost Do 104 MB/s
Podprte kartice SD, TF
Podprta zmogljivost 2 TB
Vmesnik USB
Združljivi sistemi Windows, iOS, Linux, Vista
Dimenzije 76 x 11 x 22 mm
Teža Približno 16 g
barva siva
Tehnične podrobnosti
Vrsta čitalca kartic
čitalec pametnih kartic
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 07:51:15 GMT