VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetikaCoach Soak, Sol za kopanje, Peppermint

Coach Soak, Sol za kopanje, Peppermint

ID: 20695461
20,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Polleo Sport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nadomešča esencialne minerale, ki jih telo izgubi z mineralno kopeljo, ki zmanjšuje bolečine in vnetje mišic ter deluje kot odlično sredstvo za pomiritev sklepov!

 

Nadomešča esencialne minerale, ki jih telo izgubi z mineralno kopeljo, ki zmanjšuje bolečine in vnetje mišic ter deluje kot odlično sredstvo za pomiritev sklepov!

Magnezijevi delci se dokazano hitreje absorbirajo kot Epsom soli, pomagajo pri lajšanju bolečin v mišicah in pospešujejo proces okrevanja. Morska sol, bogata z minerali vsebuje 21 bistvenih mineralov, vključno z natrijem, kalcijem in kalijem.

Okrevanje mišic s Coach Soak:

  • Kopel za regeneracijo mišic: 1-2 skodelici nalijte v toplo ali ledeno kopel. Kopel se bo raztopila v vodi. Sprostite se 20 minut in pustite, da se bogati minerali vpijejo skozi kožo in olajšajo boleče mišice.
  • Kopel za noge: 1 skodelico nalijte v veliko posodo tople vode za sproščujočo kopel za noge. Noge naj bodo namočene 20 minut.
  • Topli obkladek: 1 skodelico raztopite v veliki posodi tople vode. V skledo namočite krpo, nato pa iztisnite odvečno vodo. Obkladek položite na boleče mišice, dokler krpa ni več topla. Ponovite 2 ali 3-krat, da zmanjšate bolečino in oteklino.
  • Piling kože: Zmešajte pest z vašim najljubšim oljem ali gelom za telo. Mešanico nežno vmasirajte v kožo, da odstranite suho kožo in razkrijete mehkejšo, bolj zdravo polt ter preprečite suhost in razdraženost.
Cached: Sat, 04 May 2024 23:46:53 GMT