VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKuhinjska posodaCocotte rdeča kozica 22xh16cm / 3l / indukcija / ghiza

Cocotte rdeča kozica 22xh16cm / 3l / indukcija / ghiza

ID: 20456048
-13 %
79,20 €
68,90 €
Prihranek  10,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: KRISTAL d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Cocotte rdeča kozica 22xh16cm / 3l / indukcija / ghiza

 

Emajlirana rdeča kozica BRANDANI »COCOTTE« iz litega železa (ghize) je trpežen in vsestranski kos posode, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Gre za »Dutch oven« tip posode – litoželezna kozica je namreč prevlečena z dolgoobstojnim porcelanastim (emajl) premazom s pripadajočim pokrovom. Emajlirano lito železo je izredno cenjen in robusten material, ki se odlično prilagaja različnim načinom priprave in kuhanja jedi. Še posebej je priporočljiv za dolgo in počasno kuhanje na šibkem ognju in za cvrenje, saj je ena od glavnih značilnosti litoželeznih posod ravno izjemna spodobnost vzdrževanja in ohranjanja toplote ter posledično enakomerno kuhanje in praženje hrane. Posoda je primerna tudi za serviranje neposredno na mizi, saj v takšni posodi ostanejo jedi dlje časa tople. Pokrov posode zadržuje paro, ki se ustvarja med kuhanjem hrane, kar samo še dodatno izboljšuje okuse in privede do izjemnih rezultatov. Litoželezno posodo lahko uporabljate na vseh kuhalnih površinah, vključno s plinskimi štedilniki, električnimi ploščami ter steklokeramično in indukcijsko ploščo. Posodo lahko uporabljate tudi v tradicionalni pečici do temperature 250°C. Litoželezna posoda ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici. Pri prenašanju posode vedno uporabite debelo kuhinjsko krpo ali kuhinjske rokavice. Kozica ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Emajlirano lito železo je izredno cenjen in robusten material, ki se odlično prilagaja različnim načinom priprave in kuhanja jedi. Še posebej je priporočljiv za dolgo in počasno kuhanje na šibkem ognju in za cvrenje, saj je ena od glavnih značilnosti litoželeznih posod ravno izjemna spodobnost vzdrževanja in ohranjanja toplote ter posledično enakomerno kuhanje in praženje hrane.
Cached: Mon, 20 May 2024 03:09:27 GMT