Išči

Compressport Bottle Combo komplet bel T2

ID: 20504927
-61 %
49,00 €
19,00 €
Prihranek  30,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Loparji.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Compressport Bottle Combo komplet bel T2

 

Komplet Compressport Bottle Combo je idealna začetna kombinacija vstopa v svet kompresije. Z nogavicami poskrbite za dobro prekrvavitev in podporo nogam med igro\, kot tudi za regeneracijo po njej.

Ob tem imejte pri roki živahno pisan bidon za kar 1 liter tekočine\, ki je narejen posebej za ta komplet. Compressport pa vam podarja gratis znojnik\, ki je priložen paketu. Razvajajte sebe ali pa razveselite z darilom kakšnega soigralca.

Compressport Play & Dtox Full Socks

Tekmovalne in regeneracijske dolge kompresijske nogavice Compressport Play & Dtox Full Socks so rezultat večletnih raziskav\, razvoja ter najnovejše napredne tehnologije.
Obvezen dodatek za vsakega resnega igralca. Nogavice so izjemno udobne ter izboljšajo cirkulacijo krvi in so primerne tudi za potovanja.
Testirane s strani profesionalnih in rekreativnih športnikov.zmanjšajo pritisk na žile in za 20% hitreje vrnejo žile v normalno stanje. Ob tem pa se izboljša cirkulacija krvi in poveča kisik v mišicah. Mišice namreč potrebujejo kisik\, za boljšo regeneracijo.

Velikost: T2:39-41

Compressport kompresijski znojinik

Absorbira vlago in odlično vpija znoj.
Na površini znojnika se nahajajo posebne 3D točke\, ki ne zadržujejo potu in omogočajo da zrak hitreje kroži in tako pospeši sušenje. Velikost je univerzalna.

compressport bidon 1l

Bidon je obvezna oprema vseh športnikov\, saj ustrezna količina popite tekočine\, preprečuje dehidracijo med samo vadbo in upad telesnih sposobnosti. Atraktivno potiskan bidon je dovolj velik za 1 liter tekočine.

Tehnične podrobnosti
Vrsta opornice/bandaže
kompresijski trak
Barva
bela
Cached: Wed, 01 May 2024 23:51:56 GMT