Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborCORSAIR MM350 PRO - Extended XL podloga za miške

CORSAIR MM350 PRO - Extended XL podloga za miške

ID: 695851
57,07 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 4 ponudbe od 68.55 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MM350 PRO - Extended XL podloga za miške CORSAIR

 

Podloga za miško CORSAIR MM350 Anti-Fray Cloth – X-Large se ponaša s obsežno površino 450 x 400 mm z dovolj prostora za visoko zmogljive igralne miške z optičnimi in laserskimi senzorji. Njegova 5 mm debela plišasta gumijasta konstrukcija pomaga zgladiti nepopolnosti na namizju in vas ohranja udobno v igri za daljše seje, medtem ko natančno šivan rob proti obrabi 360° ji zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost. Igrajte samozavestno zahvaljujoč vrhunskemu nadzoru tkane tekstilne površine z izboljšanim drsenjem, optimizirane za visoko zmogljive igralne miške. Z grafično površino, odporno na obrabo, in gumijasto podlago s teksturo proti drsenju, boste imeli stil, ki bo dopolnil vaš igralni sistem, in stabilnost za trdo igranje med najbolj intenzivnimi igrami.

1. Razširjena velikost XL: Pokrijte celotno igralno območje z masivno površino 930 mm x 400 mm (36,6" x 15,7"), kar daje dovolj prostora za vašo miško, tipkovnico in drugo.

2. Izjemno debelo udobje: ostanite v igri dlje s 5 mm plišasto gumijasto konstrukcijo, ki pomaga tudi zgladiti neravne površine namizja.

3. Trpežna zasnova: zdrži vsakodnevno igranje iger z natančno šivanim, 360° robom proti obrabi, ki ščiti pred površinskim luščenjem.

4. Vrhunski nadzor: tkana tekstilna površina z izboljšanim drsenjem, optimizirana za visoko zmogljive igralne miške s sledenjem z nizkim trenjem za popolno ciljanje slikovnih pik.

5. Dobro izgleda: grafična površina, odporna proti obrabi, ohranja vaš videz svežine in dopolnjuje vaš stil igranja.

6. Obstojnost: gumijasta podlaga z nedrsečo teksturo ohranja podlogo za miško varno na mestu tudi med najbolj intenzivnimi igrami.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta podlog za miške
gaming
Računalniški dodatki
podloga za miško
Namen uporabe
gaming
Barva
srebrna/črna
Cached: Wed, 01 May 2024 12:53:02 GMT