VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeŠkatle, zaboji & vreče za shranjevanjeČrn zložljiv predal za shranjevanje, predal za shranjevanje iz tkanine Košara za kockaste organizatorje z dvojnimi ročaji za domači organizator (črna)

Črn zložljiv predal za shranjevanje, predal za shranjevanje iz tkanine Košara za kockaste organizatorje z dvojnimi ročaji za domači organizator (črna)

ID: 21064076
-39 %
45,03 €
27,26 €
Prihranek  17,77 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【Zasnova z 2 okrepljenima ročajema】 Zaradi zasnove z dvojnim ročajem je ta kockasta škatla za shranjevanje čvrsta in enostavna za oprijem, zaradi česar je priročno, da škatlo povlečete s police. Ta organizator za shranjevanje kock ima ob straneh in dnu debel karton, zaradi česar je ta škatla za shranjevanje kock močna in trpežna. Škatla za shranjevanje je robustna.【Zložljiva škatla za shranjevanje】 Škatlo za organizatorje kock je enostavno sestaviti, ko je v uporabi, lahko se uporablja kot predal, jo je enostavno zložiti, ko ni v uporabi, ne zavzema prostora in je enostavna za prenašanje . Odlično za zabojnike za shranjevanje blaga za organizacijo.【Popoln načrt za shranjevanje】Ta kocka za shranjevanje je posebej zasnovana za organiziranje vašega doma. Lahko se uporablja za košare za shranjevanje v spalnici, kocke za shranjevanje perila, shrambo igrač v otroški sobi, shrambo kock za brisače, straniščne posode za shranjevanje, shrambo za knjige/revije, kocke za shranjevanje počitniških okraskov, shrambo za dnevno sobo in številne druge namene.【Večnamenska shramba】Popolna velikost ustreza večini organizatorjev kock. Ta predal za shranjevanje blaga se prilega pod posteljo, v omaro za shranjevanje ali v dnevno sobo, spalnico, avto, sobo z igračami, pralnico, kopalnico in pisarniške police, igralnico, omaro, otroško sobo, sobo za obrt in drugo. To je kot nalašč za ohranjanje čistega in organiziranega vašega prostora.【Visokokakovosten material】 Škatla za shranjevanje kocke j…

 

【Zasnova z 2 okrepljenima ročajema】 Zaradi zasnove z dvojnim ročajem je ta kockasta škatla za shranjevanje čvrsta in enostavna za oprijem, zaradi česar je priročno, da škatlo povlečete s police. Ta organizator za shranjevanje kock ima ob straneh in dnu debel karton, zaradi česar je ta škatla za shranjevanje kock močna in trpežna. Škatla za shranjevanje je robustna.【Zložljiva škatla za shranjevanje】 Škatlo za organizatorje kock je enostavno sestaviti, ko je v uporabi, lahko se uporablja kot predal, jo je enostavno zložiti, ko ni v uporabi, ne zavzema prostora in je enostavna za prenašanje . Odlično za zabojnike za shranjevanje blaga za organizacijo.【Popoln načrt za shranjevanje】Ta kocka za shranjevanje je posebej zasnovana za organiziranje vašega doma. Lahko se uporablja za košare za shranjevanje v spalnici, kocke za shranjevanje perila, shrambo igrač v otroški sobi, shrambo kock za brisače, straniščne posode za shranjevanje, shrambo za knjige/revije, kocke za shranjevanje počitniških okraskov, shrambo za dnevno sobo in številne druge namene.【Večnamenska shramba】Popolna velikost ustreza večini organizatorjev kock. Ta predal za shranjevanje blaga se prilega pod posteljo, v omaro za shranjevanje ali v dnevno sobo, spalnico, avto, sobo z igračami, pralnico, kopalnico in pisarniške police, igralnico, omaro, otroško sobo, sobo za obrt in drugo. To je kot nalašč za ohranjanje čistega in organiziranega vašega prostora.【Visokokakovosten material】 Škatla za shranjevanje kocke je izdelana iz netkanega blaga, ki je mehko, zračno, ne draži in je okolju prijazno. Fabric Storage Cube Basket ne le shranjuje predmete, ampak tudi dodaja barvo in stil vašemu domu ali drugje, minimalističen dizajn in nevtralna zunanja tkanina se lahko zlijeta z vsem dekorjem in slogom hiše.

Cached: Sun, 28 Apr 2024 14:09:06 GMT