Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoČrtasta vhodna preproga za domačo spalnico, nedrseča kopalniška preproga, super mehka kopalniška preproga, pralna v pralnem stroju

Črtasta vhodna preproga za domačo spalnico, nedrseča kopalniška preproga, super mehka kopalniška preproga, pralna v pralnem stroju

ID: 21133166
-39 % Novo
64,09 €
38,79 €
Prihranek  25,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mehko in udobno: Edinstveno oblikovana kopalna preproga je izdelana iz visokokakovostne tkanine iz mikrovlaken, ki je izjemno mehka in zagotavlja udobje vašim stopalom.

Super vpojne: Naše kopalniške preproge lahko hitro vpijejo vodo v nekaj sekundah in učinkovito ohranjajo tla suha in čista. Kopalniške preproge se bodo hitro posušile in ostale čiste ter preprečile morebitne neprijetne vonjave.

Dno, odporno proti zdrsu: izdelano iz visokokakovostnega materiala TPR, lahko nedrseče dno trdno pritrdi kopalniško preprogo na mesto, da prepreči premikanje in drsenje. Prepričajte se, da so tla pod podlogo suha, da preprečite zdrs.

Pralno v pralnem stroju: podloga za tuširanje je enostavna za čiščenje. Preprogo samo dajte v pralni stroj, uporabite nevtralni detergent in hladno vodo. Nato ga obesite, da se posuši. Ne glede na to, kolikokrat ga operete, barva ne zbledi.

Široka uporaba: Preprost in velikodušen dizajn vaši kopalnici doda čudovite in posebne dekorativne elemente. Na izbiro je veliko barv in velikosti. Primerno za številne priložnosti, kot so kopalnica, kuhinja, umivalnik, dnevna soba, sejna soba, pisarna, spalnica itd.

Cached: Thu, 02 May 2024 11:34:42 GMT