VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatkiČudovite emajlirane broške za mačke, galvanizirane zlitine, nosorogovo, rože, živali, priložnostne broške, zatiči, darila

Čudovite emajlirane broške za mačke, galvanizirane zlitine, nosorogovo, rože, živali, priložnostne broške, zatiči, darila

ID: 21126096
-39 %
25,13 €
15,21 €
Prihranek  9,92 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Opis
HANDMADE CUTE PIN: Emajlirane reverne igle so ročno izdelane z motivi iz emajla. Edinstveni in prefinjeni dizajni, prijetne barve in svetlost naredijo vaša oblačila privlačnejša in izrazitejša.
Srčkan in nežen okras: ta žebljiček je zasnovan kot edinstveno darilo, ki ga lahko podarite kadarkoli. Lahko se uporablja za okrasitev vaših oblačil/torb/nahrbtnikov/kap/šalov in več. Je odlično darilo za prijatelje, sošolce, otroke ali družino.
Komplet unikatnih majhnih brošk z ljubkimi risankami je odlično darilo za vašo družino, ljubljene, prijatelje in vas, saj ponuja popuste in posebna darila, ki vam bodo v življenju omogočila dober občutek. Rojstni dan, diploma, obletnica, praznični božič, valentinovo, zabava, vsakodnevne storitve.
Barva: zelena, bela
Paket vključen: 1 * sponka za odstranjevanje nohtov
Opomba:
1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti.
2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.
Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če vaši podatki o prejemu (kot so: ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-pošta brez imena itd. niso pravilni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Mon, 06 May 2024 07:08:39 GMT